Turkiet, dag 3

Dag tre i Turkiet.
Idag har vi tyvärr haft väldigt dåligt väder, moln på hela himlen och kyligt. Tråkigt, då jag var sugen på att vara ute och sola.

Vi tog en båttripp längst kusten och fick bl.a. se hela vårt hotell från långt håll och restaurangen som vi var på igårkväll. Sedan gick vi en runda i stan och tog vars en drink och var sedan på en frisörsalong, där jag och Pontus pappa blev fixade. De rakade hans hår och fixade mina ögonbryn på ett sett som vi inte gör i Sverige. När de fixade mig tog de ett band och höll det som en triangel och drog då av hårstråna med det bandet och noppade sedan de som dom inte fick upp. Blev jättebra, men gjorde riktigt ont.

Senare på kvällen fick jag träffat min saknade Mimmi och hennes pojkvän Oliwer. Har inte träffat henne på hur länge som helst, var så kul att få se henne en liten stund iallafall och just här i Turkiet. Vi hade så mycket att prata om, egentligen ännu mer. Saknat henne så mycket! ❤️

Efter det åt vi middag på hotellet och gick sedan en rund längst stranden och stannade vid ännu en resturang och tog någonting att dricka där och lite glass.


Blev ändå en lyckad dag trots vädret! :)

Restaurangen vi åt på igårkväll, bild från båten.

En likadan båt som vi åkte med.

När de fixade mina ögonbryn.

Mimmi! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229