Tjuvar på salongen...

Var så förkrossad, ledsen och arg igår och är egentligen fortfarande det, men nu känner jag mer att jag orkar skriva om det.
Kom in två personer runt 12 tiden igår på salongen i Vejbystrand när jag och min chef jobbade och hade tre kunder där inne. Dom två personerna agerade tillsammans för att på bästa sätt distrahera oss från olika håll. Skulle växla en 1000 lapp, slå in paket, köpa kläder var för sig, ville bli klippta, köpte först en grej men ville sen lämna tillbaka den, undrade om priser och började säga att dom pratade tyska fast dom inte gjorde det (då en av våra kunder kunde tyska och försökte prata med dom). Tillslut blev dom "arga" för att allt var för dyrt enligt dom och gick/sprang ut. Då upptäcker jag att min mobil är borta och skriker ut det i salongen och springer ut efter dom, men då hade dom redan hunnit sätta sig i sin bil och kört iväg. En grå/svart passat med tonade rutor.
De hade tydligen gått på olika håll när de gick ut från salongen. Antagligen fall i fall någon skulle hinna ifatt dom ut och försöka fånga någon av dom, då skulle en av dom hinna iväg.
En man och en kvinna i 30 årsåldern som inte pratade svenska. De var båda väldigt kortväxta och välklädda
Kvinnan hade en liten vitt "hatt" och en stor vit väska som hon antagligen smugglat ner allting i.

Det dom fick med sig ut som vi upptäckt är båda våra mobiltelefoner, mitt körkort, bankkort, pengar, en heel del smycken från Lily and rose och Snö som vi säljer och antagligen några frisörprodukter.

Var i sån chock efteråt och började tänka på allt som kunde ha hänt, bröt ihop helt. Man kände sig samtidigt SÅÅ dum för att inte ha fattat vad som hände mitt framför ögonen på en...
& allt man har i sin mobiltelefon som går helt förlorat, det är så jävla tråkigt rent ut sagt...att vissa människor inte vet skillnaden på MITT och DITT.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229