Tipsar om mina favoritserier

Hallå! Hoppas allt är bra med er!
För snart ett år sedan gjorde jag ett inlägg med tips på mina favoritserier.
Har ni missat det inlägget? Då hittar ni det HÄR !
Men självklart har denna serie-nörden hittat ännu fler bra serier sedan dess. Därför tycker jag min lista behövs uppdateras lite. Förutom de som jag skrev om förra året, är dessa här, ett måste att se.

The OC
Handling: Tonårskillen Ryan Atwood har haft en svår och fattig uppväxt och efter att ha hamnat i knipa tar hans advokat med honom hem till sin familj och stora hus i Newport Beach. De låter honom bo i deras poolhus och från den dagen förändrades allas liv, framförallt Ryans.
Serien handlar om allt från kärlek till drogberoende, rika, fattiga, homosexualitet, vänskap, sorg mm. I The OC är de vuxna lika viktiga som ungdomarna, därför skulle jag inte kalla det en riktig highschoolserie.
Mina tankar: Jag kollade nyligen klart The OC och jag tyckte serien bara blev bättre och bättre. Hade dock önskat att det fanns mer att se än bara fyra säsonger.
Det jag älskar mest med denna serien är blandningen mellan drama och humor, inte för mycket av något. Rekommenderar er starkt till att se den.

Arrow
Handling
: Miljonären Oliver Queens liv består utav en massa festande, fram tills han blir strandsatt på en i ö under 5 års tid. Då familjens yatcht sänkts. Hans familj och vänner har trott han varit död fram tills de återförenas igen i hemstaden Starling City. Dock är han inte samma själviska person som han en gång var och ingen vet vad han har fått utstå på ön. Istället för att festa som förr, tillbringar han nätterna gömd under en grön huva och hämnas de som svikit staden.
Serien är både action, kärlek och äventyr.
Mina tankar: Jag gillar egentligen inte actionserier, men då denna handlar om mer än bara de går det bra. Helt klart sevärd.

Riverdale
Handling:
En ny ungdomsserie med en hel del drama som kom ut i början på detta året. Archie, Betty, Veronica och Jughead som bor i Riverdale har mer än bara tonårsproblem, då det även måste lösa ett mord på en av deras klasskamrater. Vem är den skyldiga? Vad hade mördaren för motiv? Vad är det för mörka hemligheter som döljer sig i staden? Det är det ungdomarna i Riverdale ska lösa.
Mina tankar: Gillar man ungdomsserier är detta en man måste se. Den har allt. Kärlek, drama, spänning och lite kriminalar-aktigt. Jag älskar den och längtar efter fler säsonger.

The Carrie diaries
Handling: Detta är en serie som handlar om Carrie Bradshaw i Sex and the city yngre år. 18 åriga Carrie skriver dagbok under tiden i High school och där får vi vara med om hennes liv och samt om hur hon började med skrivandet.
Carrie bor i en småstad tillsammans med sin pappa och lillasyster och har nyligen förlorat sin mamma i cancer. Förutom sorgen av hennes mamma kämpar Carrie med massor av annat. Hennes pappa vill gärna att hon ska bli advokat som han själv och fixar en praktikplats till henne på ett kontor inne i New york. Men det han inte vet är att hon är mer intresserad av mode och att skriva, och lyckas därefter fixa in sig själv på andra spår i favoritstaden.
Mina tankar: Detta är en serie som jag aldrig trodde jag skulle gilla, då jag aldrig varit ett stor fan av Sex and the city. Men efter att ha sett färdigt denna är jag to.m intresserad av att se den.
Det finns tonårsproblem, kärlek och en himla massa girl power i The Carrie diaries. Precis sånt som jag gillar! Tycker det är oerhört tråkigt att det bara finns 2 säsonger.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229