Skolavslutning

Nu har även jag gått ut grundskolan. Riktigt skönt med sommarlov och att börja gymnasiet till hösten. 

Började morgonen med att locka håret och sminka mig, sen skjutsade mamma mig till skolan. Vi var i gymnastiksalen och fick lyssna på många fina tal och sånger och även lite dans. Sen gick hela klassen till ett klassrum och fick se en superfin video som Clara hade gjort. En video med massa bilder på hela klassen sen 6:an till nu i slutet av 9:an. Hon är riktigt duktig på det och var jätte kul att se. Efter det samlades hela skolan på skolgården och sa förväll och lycka till, till varandra. Då detta var sista dagen vi gick i skolan tillsammans, sorgligt. 

När skolan var slut följe jag med Pontus och hans föräldrar och åt mat. Efter det så stack vi hem till honom och åt en tårta som hans mamma hade gjort. Jättegod! När vi hade ätit skjutsade han hem mig och han stack hem igen och packade, då han ska till dreamhack imorgon bitti. 

När jag kom hem ville min familj också äta tårta, så jag och Hugo gjorde en marängtårta lite snabbt, senare åt vi den tillsammans. Den blev riktigt ful, men ändå supergod! Är riktigt mätt nu efter allt ätande. 

Ikväll blir det iallafall att umgås med lite trevligt folk på mammasvik och senare imorgon bitti drar jag till Spanien. Härligt! Blir en bra start på sommarlovet!

Här kommer lite bilder från idag! 

Hela klassen!

Ebba, jag och Jonna!

Rebecca, Wilma och Elin!

Wilma, Benjamin och Rebecca som sjöng två låtar. "Say something" och "only teardrops". Riktigt duktiga!

Tinny, Hannes och Pontus. Stiliga!

Ida, Jonna och My!

Jag och Ebba med värdens bästa lärare, Uffe!

Fina Jonna!

Pontus och jag! <3

Tårtan Pontus mamma gjorde.

Den mindre fina tårtan som jag och Hugo gjorde. (Det står "Sommar 2014" om ni inte kunde se det) haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229