Restaurang

Det blev en dag med mycket att göra igår. Först jobbade jag hela eftermiddagen. Sen när jag kom hem hann jag duscha och fixa till mig lite innan Pontus och hans familj kom och hämta mig. Vi skulle till en resturang i Helsingborg för att fira Pontus lite i efterskott, då han fyllde år i måndags.
Vi började med vitlöksbröd till förrätt. Sen tog jag oxfilé till huvudrätt. Det var jättegott! Man fick in en 400 graders varm sten och fick steka köttet själv på stenen. Fräckt!!
Sen tog vi tobleronefondue med marshmallows, maränger, bananer, frukter m.m till efterrätt. Sååå gott!!
Mysig kväll!
När vi kom hem åkte jag med Ebba till Killhult för lite festligheter. Var väl rätt roligt där, helt ok! :)


Fick tyvärr inga foton på förrätten och huvudrätten när vi var på restaurangen. Fick bara en bild på själva stenen när Pontus steker sin sista köttbit..men får gå ändå! ;)

Såhär fick vi in efterrätten! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229