Kunde varit en bättre vecka...

Efter en vecka av konstant illamående, yrsel, förkylning, huvudvärk, magkramper och varken kunnat äta eller dricka är jag nu tillbaka på bloggen.
Har varit några hemska dagar...allt började med feber och halsont och slutade med en aggressiv influensa och en massa sjukhusbesök och även dropp då jag blev uttorkad.
Blev också en inflammation i tunntarmen och magsäcken. Då jag inte kunnat äta på en vecka så har tarmarna blivit slappa och lett till vätska i tunntarmen.
Och inte nog med det lyckades jag få en kraftig magkatarr pga. all stress och ångest över allt jag missat, såsom min 18-årsdag, uppkörning, uppskrivning, skolarbeten och även vår efterlängtade resa till Thailand denna veckan.

Hade så många nedräkningar på allt roligt jag skulle göra och nu har redan 3 punkter inte blivit av. Så sjukt besviken, hade hoppats på en så mycket bättre vecka. Jag skulle fått köpa min första lagliga drink på min dag, fått mitt körkort och just nu skulle jag och min familj legat på en strand i Thailand och gottat oss. Istället ligger jag hemma i sängen och försöker bli frisk.
​Kan inte mer än hoppas på att denna oturen vänder snart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229