Fullspäckad helg

God kväll! Hoppas allt är bra med er. Det är en trött Clara som skriver detta inlägg. 
Blev en händelserik helg .
I fredags var det tacos- och skräckfilmsmys tillsammans med Jonna och Jessika. Då vi såg filmen Ouija. Den får en 4:a på en 10 gradig skala av mig.
Sedan i lördags fick jag träffat min kusins 1 vecka gamla Elvira för första gången, som jag skrev om igår. Hon var så otroligt söt, man blir helt kär!!
När vi hade varit där några timmar åkte vi sedan direkt hem till farmor och farfar för att fira farmor som fyller år nästa vecka. Där bjöds det på hummer (vi äälskar hummer) som ni ser på bilderna.


Tyckte även dukningen var väldigt fin!

Efter resten av maten satt vi över till soffan för att se Mello-finalen. Tyckte helt klart det var rätt som vann. Måns låt var verkligen en av de bästa igår.

Tyckte ni det var rätt som vann?


Såhär såg ju ut igår.
Skinnjacka - från Zäta / Skarvs - från Gekås / Klänning - från Bikbok / Kängor - från Skopunkten


Idag har jag spelat min sista match för denna säsongen. Då jag jobbar nästa helg när det är match och åker till Thailand den sista matchen.
Tråkigt att inte kan vara med till slutet, menmen!
Efter vår egna match var det fort hem för att duscha och sedan tillbaka till hallen igen för att vara funktionär på herrarnas elitmatch.
Just nu sitter jag tillsammans med mamma och Hugo och ser på "Arne Dahl", en serie som går på tv varje söndag. Ser ni inte på det rekommenderar jag starkt att se de. 21.00 på ettan.

När det är färdigt blir det sängen direkt. Behöver sömn efter denna fullspäckade helgen.
Kram kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229