Balkongfix

Hej igen! Sega Clara är tillbaka.
Det har varit så extremt varmt ute hela sommaren att motivationen till att sitta och blogga i över 30 graders värme har inte varit på topp. Jag har i princip bara jobbat och legat ute och solat hela tiden, och hur roligt är det att läsa varje dag? Men nu har jag faktiskt haft en jättebra helg och det känns givet att blogga om.

I lördags gick jag upp i tid och tömde allt på balkongen, det vill säga verktyg, skruvar, tomma lådor och annat skit. Därefter körde jag till Jysk för att köpa fyra stolar och sedan till Ljungby för att köpa ett bord på ett ställe som heter "Utemöbler". Väl hemma i lägenheten igen byggde jag ihop allt innan jag därefter började fixa mig inför fest, då en kompis fyllde år.
Efter en rolig lördagkväll vaknade jag inte upp förrän lite innan 12 dagen efter och var en aning trött. Men då ringde Julia och vi bestämde oss för att köra till Väla och Ikea. & helt plötsligt slutade det med att vi köpte en jäkla massa grejer till min balkong i nästan 5 timmar och begav oss sedan hem till mig för att fixa. I bilderna under ser ni slutresultatet... OCH HUR FINT BLEV DET INTE? Är såå nöjd!! Vi satt uppe till 2 på natten och lyssnade på musik, snackade, åt tacos och hade det allmänt mysigt ute på balkongen. Här kommer det bli fler kvällar ute framöver.

Vad tycker ni? Blev det inte fint?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229