HEJ ALLA FINA!

Igår vart det övernattning med våra fina vänner, vi tittade på tv och försökte göra the mannequin challenge vilket gick sådär haha.

Idag var vi lediga för att vi var i skolan i lördags så därför passade vi på att ta sovmorgon och göra pannkaksfrukost!!!

Efter frukosten har vi alla bara legat med täcke i soffan och tittat på film hela dagen precis som man ska göra på dom lediga dagarna. 

POK// Clara & Tilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ ALLA FINA!

Förlåt för dålig uppdatering vi har inte haft några bra blogg ideér vi lovar att försöka bättra oss. Under helgen så har vi sovit över hos Tilda fredag till lördag, under lördagen så började våran morgon med frukost på sängen av Tildas mamma innan Clara skulle gå hem för att städa & träffa en kompis i stan. Tilda körde mer en chilldag i soffan med youtube & film. Idag söndag har vi inte gjort något speciellt,utom att vi grattade våra underbara pappor<3 Sedan så under eftermiddagen så har vi bara varit med varandra tills Tilda skulle bort på middag, & medan Tilda var borta så firade Clara sin pappa genom att fika & ge denna goding ni ser på bilden, som vi båda hjälptes åt att göra under eftermiddagen. Inatt blir de övernattning igen men nu måste vi verkligen sova eftersom det är skola imorgon.... söndagsångesten är brutal :(

POK // Clara & Tilda


Vill ni göra detta på bilden så här har ni det super enkla receptet. :)

200 gram Marabou polkachoklad

ca 1 näve polkagris

gör så här...

Smällt chokladen över ett vattenbad eller i mikron, medan chokladen smälter krossar du polkagrisarna till småbitar.

när chokladen har smällt så brer du ut den på ett bakplåtspapper & toppar sedan med polkakrosset & stoppar in i frysen tills den stelnat (ca 1 timme). Tips bryt den sedan i mindre bitar.


Likes

Comments