Igår va jag mamma och pappa på en italiensk restaurang som heter "La vecchia singora" som jag älskar!! Supertrevlig personal och jättegod mat, jag åt en pasta med kalvragu (kortfattat) och till efterrätt åt jag någon slags glass med krossad kola och en tjock kolasås i botten, det va super gooot!! ;)
Idag så åkte jag och pappa till Järvsö för att åka lite skidor som jag även också älskar att göra! Efter att jag och pappa nu har åkt skidor och kommit in på våra hotellrum så sitter vi bara här och bara slappar innan middagen. Jag tog inga bilder från idag för att det var ganska dimmigt och kallt men ska försöka få några bilder imorgon! Ni får ha det så bra ön så länge så hörs vi i nästa inlägg!! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihop! Nu har jag varit sjuk sen i tisdags och är fortfarande lite sjuk vilket inte är så kul. :(( Därför tänkte jag att jag skulle fixa en god och nyttig juice!!

Recept:
-kiwi
-äpple
-lime
-morot
-Ingefära
-Palsternacka
-Gurkmeja
-Rödbeta
-Gulbeta

Nu får jag bara hoppas på att bli frisk och att ni andra har en fortsatt bra fredag!! <3

Likes

Comments

Hej och välkomna till Clara Miöens blogg!! Tyckte det det vore lite kul att testa på att ha en blogg så får vi se hur det går och om jag gillar det! :) Jag tänkte att jag bara uppdaterat när jag har något roligt och intressant att berätta, alltså inte t.ex en vanlig skoldag för det är ju inte så kul..
Just nu ligger jag faktiskt bara hemma och har feber men en bra nyhet är att jag hade 39,2 imorse och nu har jag 38,2 ;-) jag hoppas ni andra är friska och krya så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments