Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äääntligen kom mitt nelly paket, som jag väntat. Klickade hem en tröja/klänning. köpte den bara för att jag tänkte matcha den till ett par byxor jag köpte för ett tag sedan. För byxorna tycker jag är svåra att matcha. Har försökt så länge som jag haft de vilket är över en månad nu... Tröjan jag köpte nu var inte heller bra till dem. Så det var tråkigt fast tröjan behåller jag ändå för den var väldigt skön. Det var så mysigt när jag kom hem efter skolan, det regnade och jag dängde ljus. Nu har jag börjat kolla på Riverdale det är många som säger att den är bra, så det tar jag reda på nu faktiskt.

Likes

Comments

Hade en tråkig vägg, bestämde mig för att spika upp två spikar där jag ska hänga två små väskor på. Man kan ju såklart spika upp flera men jag tyckte det räckte med två denna gång.

Jag tyckte iallafall att det blev fint!!

Likes

Comments

Jag och Elsa var i Danmark somras, i Helsingör. Inte så jätte länge men vi åkte bil dit så de kändes ju inte som värsta resan. menet var en väldigt fin stad och vi bodde på ett super lyxigt hotell. Här nere är lite bilder på hoteller, som jag verkligen kommer bo på igen.

Vi hade lite otur just när vi var där. För hotellet är egentligen bad och spa hotell men de renoverade baddelen när vi var där. Det var synd men eftersom jag vill komma tillbaka dit igen så borde det vara klart nästa gång.

Likes

Comments

Tuva är en av mina bästa vänner och jag hittade lite fina bilder på henne och mig som jag gillar. Den bästa bilden är ändå den när jag provar mega päls jackan som var väldigt röd. För när vi hade hängt tillbaka jackan så hade tydligen två filurer stått och väntat tills vi skulle bli klara. Dem kom tyvärr inte med på bild även om jag tror dem hade velat de!!!

Likes

Comments

För två veckor sedan var jag och min syster i Marbella i fyra dagar. Det var jätte härligt vi var hos min mammas kusin. Vi hann ändå göra mycket saker för att vara där ganska kort. Både jag och min syster handlade väldigt mycket saker. särskilt på Primarket men också på El Corte ingles. Den resan saknar jag väldigt mycket eftersom det var när det var skola och kallt här hemma när vi var borta. När man reser på sommaren är det ju samtidigt lite varmt hemma och då blir det inte lika mycket kontrast som på hösten. 

Den andra bilden är faktiskt också från Spanien fast då var vi i Mallorca, från i somras. tyckte bara den var lite härlig +Att jag var lite brunare. Jag och Vendela hittade ett hål i väggen och kröp in och tog en bild ;)

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på lovet. Jag gick upp ganska tidigt för jag vill hinna med så mycket som möjligt idag. Just nu sitter jag och kollar på skam medan min ansiktsmask "värker" och dricker varmt citron vatten. Det är inte gott men nyttigt, ja vill hålla mig frisk hela vårterminen.Jag har hört att det ska vara jätte bra att dricka varje dag, så det ska jag försöka. Sen ska jag läsa en tråkig skolbok som är en läxa :(.

Likes

Comments

Idag åkte jag, Elsa och Ida pulka i skogen, ja precis vi var som 5 år igen. sen blev vi så kalla att vi behövde drick varm choklad för att bli varma igen. det var jättegott såklart haha!!! ha en bra kväll, för det ska jag vi ska gå på middag hos våra kompisar.

Likes

Comments

Jag trodde ett tag att det redan skulle bli vår nu när det var 12 grader ute. Dagen efter torde jag inte så längre för det kom väldigt mycket snö och blev ungefär -10 grader. Det snöar fortfarande och det kommer bli kallare, nästa väck ska det bli -17 grader på natten. Överlever man ens det, lite så känner jag. Jag gillar inte snö så mycket förutom att det kan vara bra när man åker skidor men det gör jag inte varje dag hela vintern direct. Då brukar jag kolla på sommar bilder och därför tog jag en fin bild från i sommars så man blir lite glad, iallafall jag.

Likes

Comments

Idag var det brunch med mina kompisar. Det var ganska gott har ätit godare men det var lixsom en mysig grej. Vi sov över från igår och imorse tidigt åkte vi dit. Just nu kollar jag bara på youtube, som vanligt med andra ord. Jag ska nog träffa någon/några kompisar senare idag också kanske. Ha en bra dag!!

Likes

Comments