Har varit sjuk sedan i onsdags, men mådde iallafall helt ok tills jag vaknade imorse. Kunde knappt prata och min hals gör så ont att jag tror att jag har halsfluss. Ska till doktorn imorgon iallafall så får väl hoppas på att jag får en massa grejer som gör mig frisk. Skulle helst vilja ligga hemma i soffan och kolla på Vinter OS. Men har som tur är inte missat mer än en lektion och har kunnat plugga så jag är iallafall inte stressad inför skolan. Adios

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I USA är alla-hjärtansdag väldigt stort, även om man inte ha en ”significant other”. Några av mina kompisar har fått paket från sina föräldrar, så jag och Kate tänkte skicka något till varandra för $10 bara för att det är lite kul. Har man dock en significant other och vill ha lite tips, så är det här det jag hade önskat mig iallafall!

Alltid nice med nya underkläder. Adiosoooo

Likes

Comments

Hej kompisar! Har varit lite borta från bloggandet och har även fått kommentarer på att jag inte uppdaterat instagram på länge, sant! Kanske blir någon bild i helgen? Stay tuned!

Vad är nytt sedan sist?
•Har nya klasser denna termin, och älskar dom verkligen. Fortsätter med spanska, nu börjar det bli väldigt utmanande, då vi läser poesi och noveller som är tillräckligt svåra att analysera på svenska och engelska, men vem vet jag kanske blir poesi expert på spanska!
Tar även Political Theory, vilket jag trodde skulle vara hemskt svårt och valde därför ett svart anteckningsblock till den klassen istället för ett färgglatt, för att det bara kändes rätt. Visade sig att det är en väldigt intressant men även ”lätt” kurs, tycker jag. Det handlar om det ”perfekta politiska samhället”, och vi läser texter av Hobbes, Locke osv. Gillar starkt!
Tar även en annan politik klass, som fokuserar på research methods, vilket är väldigt användbart till alla andra politik klasser. Ska skriva ett research paper om Brexit och nationell identitet.
Näst sist har vi filosofi, vilket jag tar för att fylla ett ”krav” (vi måste ta lite olika klasser utanför vår inriktning), och jag gillar även denna klass. Igår läste vi om tre olika sätt man kan leva, nämligen den estetiska livsstilen, den moraliska och den religiösa. Kom fram till att jag lever extremt starkt efter den estetiska livsstilen, på gott och ont.
Sist men inte minst har vi min favoritkurs, som jag anmälde mig till väldigt spontant. Kursen är Journalism, och jag ÄLSKAR den. Professorn är fenomenal, och vi har quizzes varje lektion på de senaste nyheterna så jag läser New York Times varje morgon. Just nu skriver vi nyhets ”briefs”, utifrån lite fakta vi får, och det är väldigt kul.
•Förutom lektionerna så trivs jag väldigt bra med allt annat på campus också. Har en bra balans och har många roliga projekt på gång, väntar på massa svar så så fort jag får något bekräftat ska jag berätta! Förhoppningsvis bara goda nyheter.

Nu är det helg så snart ska jag gå och kolla på någon serie innan jag ska äta middag off campus med några kompisar. Puss och hej!

Notera hur bra mat vi har på campus!!! Avokado toasten gjorde jag i vår matsal, och yoghurten och bären är från en av våra mini mataffärer. Så najs

Likes

Comments

Had a really fun night last night, and finally got that “Wake rush” that I get when I have a fun night out and just love everyone and everything here, if you go to Wake you can probably relate.

This morning I had one class and wow it’s gonna be so challenging but it sounds very interesting! After that I went to Village Juice with Morgan and Kate and since then I have written some emails and that’s about it. First week of school is over!

Likes

Comments

Att bo i södern är rätt najs. Antingen är vädret fint (most of the time), eller så snöar det och så blir skolan inställd. Har aldrig haft skola inställd men idag hörrni!!! Första dagen blev inställd! Så nu sitter jag istället och äter popcorn och gör lite(liiite) produktiva saker.

Likes

Comments

Har insett att när jag ska skriva ett inlägg på svenska så skriver jag alltid rubriken på engelska, och tvärtom, lite konstigt? Men nu vet ni det! Ligger just nu i min säng och beställer böcker för den här terminen, är rätt taggad ändå! Sen ska jag åka till target med några kompisar och sen är dagen fullspäckad med massa sorority saker. Adiossss

Likes

Comments

So I made a poll on Instagram asking what language I should write in, and it was pretty close. Right now it’s 54% English and 46% Swedish, so I think I’m gonna mix it up a little! I will just write in whatever language I feel like and you guys just have to go with the flow. For my Swedish friends it doesn’t really matter because everyone knows English buuut, for my American friends, I’m sorry when it’s in Swedish, you won’t understand hehe.

I sometimes feel like I’m a completely different person depending on what language I speak, so I think it will be good mixing depending on my mood. Adios friends!

Likes

Comments

Hej hej hej! Har varit extremt dålig på att uppdatera men nu ska det bli bättre! Vad har jag gjort sedan sist då?
•Firat jul och ätit sushi framför Kalle Anka. Ny tradition om jag får bestämma.
•Hängt med familjen och kompisar och gjort allt och ingenting mellan jul och nyår.
•Firat nyår i Stockholm för första gången på 3 år. Oväntat kul!
•Inlett året 2018 på typiskt Clara vis- med att vara sjuk!
•Firat min födelsedag i förväg två dagar i rad med familjen och släkten
•Flygit tillbaka till North Carolina och fortsatt att fira min födelsedag med två middagar med kompisar. Min födelsedag är en never ending story

Igår somnade jag kl 9, så kan det gå med jetlag! Vaknade även 9 så 12 timmars sömn ska nog göra att jag är pigg idag! Åkte då till Whole Foods och köpte massa god frukt, skinny pop osv och kollar nu på Gilmore Girls och ska snart göra mig iordning för dagen. Älskar att vara jetlagged och vakna tidigt. Puss och hej! (Rösta också på min instagram poll om jag ska skriva på svenska eller engelska). Ciao!

Likes

Comments