Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår va det alla hjärtans dag och jag startade dagen med ett misslyckat försök att ta mig till skolan, haha. Vaknade av att Sara plingade på dörren för att hämta mig<3 Vi åkte sen mot skolan, hittade ingen parkering, åkte hem igen. Haha. Hängde iallafall med henne hela dagen och vi hade det jättemysigt.
Vid kl fem så kom Albin hem till mig, han hade köpt jordgubbar, choklad och ett jättegulligt nattlinne till mig<333 Vi hängde hos mig, åt middag här och så innan vi drog mot stan vid nio för att gå på bio. Vi såg fifty shades freed och den va jättebra, mycket bättre än dom innan! Sen åkte vi hem till mig igen och bara myste. Är så tacksam att jag påriktigt har världens finaste kille<3


Hoppas alla hade en fin dag, vi hörs.

Likes

Comments

​I fredags så firade vi Moa som fyllt 20, vi förade hemma hos henne vilket va jättekul, sen drog vi till publik vid klockan elva. Mindre kul där som vanligt hahah:P Förfesten är alltid så mycket roligare. Iallafall! Vi hängde där alla tjejer som hade varit hos Moa innan, sen kom även massa fler som vi mötte upp, bland annat Albin, så hängde väl mest med dom hela kvällen! Jag, Nellie, Albin och Alva fick väl nog runt kl ett och gick till donken istället haha<3 Sen sov vi hemma hos mig, jag, Albin och Nellie. 

Likes

Comments

Det är läskigt, att våga skriva om annat än det roliga. Men det är någonting jag alltid har älskat, att skriva. Har säkert 10 dagböcker helt fulla med allt från klotter till dikter. Skrivit ner allt som gjort ont, allt som fått mig tvivla, alla mörka tankar men också alla fina tankar, allt har jag skrivit ner sen jag va typ elva år. Jag är inte mig själv om jag inte får flumma iväg i mina konstiga och ibland dumma tankar. För det är dom där jävla tankarna som fått mig må som jag gjort, och är därför en stor del av mig, dom där tankarna. Började lida av ångest när jag var runt tolv år och när jag var femton så fick jag diagnosen panikångest. Det har alltid varit någonting jag har varit öppen med, det kändes viktigt att folk skulle veta, så att folk skulle kunna förstå. Förstå mig. Jag har däremot lite lätt friskförklarat mig själv nu. Jag skulle säga att panikångesten förstörde mycket, två år av mitt liv gick åt att ha konstant paranoia, panikattacker och depressioner-periodsvis. Jag missade skolan nästan helt och hållet, klarade inte av att vara bland folk, inte åka buss, inte vara spontan men inte heller planera någonting. Ville och kunde bara vara hemma, det var min enda trygga zon. Skulle jag iväg va jag tvungen att lägga till 1 timme i planeringen för att hinna vila innan jag skulle åka för att inte bli stressad och trigga igång en panikångestattack. Det va ett helvete. Men jag gick igenom det, jag klarade mig faktiskt, hade ju inget att va rädd för. Det krävdes många psykologsamtal och mycket KBT, men jag lyckades ändå. Och jag kommer alltid att vara så jävla stolt över det, tänker på dom dagar då jag var nära på att ge upp och bara acceptera att det var väl livet nu. Tänker på dom dagarna nu och ler, gråter lite också, men bara för att jag är så fucking stolt över mig själv.

Jag lider fortfarande av ångest, men jag tog tag i det igen och har träffat läkare och en ny psykolog förra veckan och började en medicinering mot ångest igår. Det känns verkligen bra. Som att allt äntligen kommer att bli bra. Med det vill jag säga, snälla förstå att ert mående är och ska vara det viktigaste i ert liv. Jag vill och jag önskar att ni tar ert mående på största allvar, jag vill och jag önskar att ni vågar be om hjälp, det är inte lätt, jag vet. Men det är så himla värt det.

Ta hand om er.

Likes

Comments

I fredags så va jag som sagt ute, det va rätt så kul. Va dock lite för nykter för publik, haha. Åkte iallafall hem vid halv två och däckade på en gång. I lördags kom Albin ett tag sen åkte han iväg på party och kom sen igen och sov hos mig. Det va gosigt, vi hade ett halvår i lördags faktiskt<3
Igår, söndag så gjorde jag i princip ingenting, men det är lite det söndagar är till för enligt mig :p.
Är i skolan nu iallafall, har tandläkartid vid kl ett och psykologtid vid kl två. Efter det ska jag nog träffa Alva, det blir kul<3
Vi hörs, ta hand om er

Likes

Comments

Likes

Comments

hej fina.

Idag är jag ensam hemma med Morrissey hela dagen. En stor anledning varför jag älskar fredagar, himla mysigt alltså.
Så hittills har jag varit ute på en promenad, lagat en asgod skaldjurspasta och lyssnat på musik. Ikväll ska jag och Ida hem till Sara och dricka lite, sen vidare mot stan för att möta upp Nellie, Ella, Molly, Ellen och Josse för lite mer drinkar innan slutdestinationen-publik. Är väl inte skittaggad på publikdelen hahaha, men det kommer nog bli jättekul!
På tal om publik (lol) så är det ju även 100 dagarsfesten snart!!! Och det är ju något jag däremot är svintaggad på haha.

Här har ni lite bilder från senaste veckan typ, så hörs vi snart. Pözz

Likes

Comments