Såå trött efter skidorna idag, men dagen idag såg inprincip likadan ut som gårdagen förutom att vi senare åt på pinchos!
/Clara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Riktigt mysig dag med Rebecka idag, först lite glass och sedan bio.

//Julia

Likes

Comments

Känns som att alla är i alperna förutom jag haha, men har precis kommit hem från att ha åkt lite skidor i Romme. Skulle inte säga att jag är så bra på det men det är kul ändå! (Förutom att jag tappa känseln i fingrar och tår)
/Clara

Likes

Comments

Igår var det min 17-årsdag och den blev verkligen så lyckad! Började morgonen med att "vakna" till fin sång av min familj och fick frukost på sängen. Vid lunchtid åkte jag in till stan och åt lunch på da matteo, vilket var super mysigt och gott! Drog därefter till min dansskola och tränade, åkte sedan hem och åt middag med min familj och sedan in till stan igen för att fika med ett par kompisar. Så dagen blev väldigt lyckad, mysig och rolig!

Idag är det alla hjärtans dag, men det firar jag genom att åka bil i 6 timmar upp till Falun och mina kusiner! Glad alla hjärtans dag på er och hoppas ni får en bra dag <3
/Clara

Likes

Comments

Idag var det Claras födelsedag och det firades med en mysig lunch och sedan en kvällsfika.

// Julia

Likes

Comments

Åt precis en jättegod lunchbuffé på Aludden i Lerum. Nu ska jag plugga lite grann och sedan träffa Agnes, hoppas ni har en bra måndag! 

//Julia 
​​

Likes

Comments

​Inser nu att inprincip alla mina blogginlägg består av mat i någon form hehe, men idag åt jag och min familj frukostbuffé på Dorsia för att fira att jag och min farfar fyllt/snart fyller år. Verkligen sååå gott (ännu en gång) och så cool inredning! Därefter åkte jag till min dansskola och hade fysträning och sedan har sedan dess bara varit hemma och tagit det lugnt. Ingen skola imorgon då det nu är lov, vilket innebär sovmorgon ! :) / Clara

Likes

Comments

​// Julia

Likes

Comments

Lördags fika med Elin inne i stan, så otroligt fint ställe med jättegod glass (och kaffe)! Kan vara ett av de nya favoriterna ;) Stället hette Gelaterian och ligger vid Grönsakstorget nära Kungsgatan! / Clara

Likes

Comments


Efter ett riktigt misslyckat engelska prov så har vi äntligen fått lov! Lovet startade med att jag, Clara och några tjejer i klassen tog en liten mysig fika. Sedan åkte jag, Clara och min lillasyster och tränade, jag provade dessutom en proteinshake för första gången med smak av blåbär och den var super god verkligen. Lite senare på kvällen träffade jag Naomi och Josse för att först äta pizza och sedan bara mysa. Jättebra start på lovet verkligen!

// Julia

Likes

Comments