Idag regnar det... känns bara som jag tänker på att blogga när det regnar haha. Men jag satt o kollade igenom bilder från denna sommaren och kände att jag bara måste dela med mig lite av alla fina bilder. På dessa bilderna har jag verkligen lyckats att få med många av de personer som betyder väldigt mycket för mig.

Bild från när vi var och uppvaktade fina Johanna på hennes student. Längtar såå mycket tillbaka till min egen student när jag ser denna bilden haha :) Det var verkligen en av de bästa perioderna i livet hittills!

Tycker verkligen att denna bilden är såå fin, så glada haha :))

Lite bilder från när jag var i Spanien med min pojkvän och hans familj. Hade en period när jag jobbade otroligt mycket så den resan var så välbehövlig!

Dessa två sista bilderna är från Summer On i Båstad. Inte den bästa festivalen jag har varit på, men det var mysigt och med bra sällskap så blir det aldrig tråkigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till bloggvärlden igen Clara. Det tog mig bara typ 6 månader för att nu skriva mitt andra inlägg haha...

Men here I am och jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter som ni kanske förstår Clara och jag är 20 år. Jag tog studenten sommaren 2016 och har valt att inte plugga vidare direkt utan jobbar för tillfället på tre olika jobb. På fritiden spelar jag innebandy, typ äter och sover hahah nää men ibland känns det så. Tänkte inte dra en hel roman om mig själv så detta får räcka för nu.

Idag har jag varit ledig, det händer inte ofta. Men jag har mest chillat, kollat på serie och ätit heh :-) Jag får oftast inte så mycket gjort när jag är ledig eftersom jag håller igång så mycket annars så är det ganska skönt att bara känna att man någon gång bara kan göra ingenting en hel dag och inte har några måsten. Bilderna är inte från idag men det är typ sånt jag kan roa mig själv med när jag är ledig och inte har något att göra haha. Ikväll ska jag nog antingen åka hem till en kompis eller träffa min pojkvän men jag ska i alla fall titta på Idol premiären. Det roligaste med Idol är ju alla auditions, jag kan sitta och titta på det på youtube i timmar!

Likes

Comments

Mitt första inlägg...

Idag har det regnat hela dagen och varit ett riktigt "stanna inne och kolla på film" väder. Tyckte att det var ett perfekt tillfälle att ta tag i något jag tänkt på väldigt länge nämligen att starta den här bloggen. Jag har snackat ett tag med mina vänner och min familj om att jag gärna skulle vilja ha en blogg eftersom jag tycker om att fotografera och redigera en del. Min pappa är otroligt duktig på att fotografera och jag tror att jag har ärvt intresset en del av honom. Jag kanske inte direkt visar upp några skills med de fotona jag har tagit idag haha... Men men man måste öva för att bli bättre!

Tanken med detta inlägget var väl lite för min egen skull att jag skulle ta första steget och komma igång. I kommande inlägg kommer jag berätta lite mer om mig själv, vad jag gör osv. Det kändes bara bra att få ha tagit några bilder och börjat skriva lite.

Tills nästa gång vi ses, ha det bäst!

Likes

Comments