Header

Idag var det min kusins tur att få gå på bal! Mycket fab i vanlig ordning✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar studentbalerna och känns helt orimligt det var ett helt år sedan det var jag som stod där! Min bal levande verkligen upp till alla förväntningar och jag hade superkul , jag är extremt avundsjuk på alla som får gå i år ! Ska iallafall ner på onsdag och kolla när min kusin roar sig på hans bal! Haaaj

Likes

Comments

Hemma hos familjen Löfvenberg så anordnades en välkommenhem/överrasknings middagsfest för Lovisa! Hon har varit i Sankt Anton sen jul och eftersom jag också varit borta har vi alltså inte träffats på 10 månader!! Så är väldigt kul hon är hemma!

Likes

Comments

Jag har alltid svårt att hålla ordning på min sminkochfixamig-bänk. Då tycker jag dessa lådor ifrån IKEA är guld, snygga och går snabbt att kasta ned saker man inte vill ha framme då det finns ett lock på dom. När jag köpte dom passade jag även på att köpa vad jag tror är tillhörande tandborst"mugg" men funkade ju bra för sminkborstarna!

Likes

Comments

Valborg och i sällskap av 5 tjejer käkade jag middag och sedan vidare till Oscars! Bra sätt att välkomna våren på💐

Likes

Comments

När klockan slog 18 hade varken jag eller Maja något bättre för oss än att åka ner på stan där det var kvällsöppet idag. I påsen som fick följa med hem låg två nagellack som ska bli matta, har velat testa det länge och nu slog jag klubban i bordet. Har även varit sugen på ögonskuggor i lite rosa nyanser så en liten lagom palett för en lagom slant satt finfint!

Likes

Comments

Vi har för det mesta Sopponsdag hemma hos oss! Och när fantasin brister är boken på bilderna räddaren i nöden, så jäkla bra! Rekomenderar den till alla som gillar soppa🍜

Likes

Comments

Vårform står runt husknuten och väntar på oss, allt är packat och klart och snart ger vi oss iväg! Haaj

Likes

Comments