Hejsan! Tänkte att jag skulle försöka börja skriva lite här igen, då de var ett tag sedan! Igår efter skolan körde jag Lovisa till jobbet och sedan vidare mot gymmet. Det blev inte långvarigt, då jag hade noll energi och jag drog sedan vidare till Emilia, dit även Moa kom. Vi bestämde oss för att köpa pizza och sätta oss vid hanatorp, hade en sån underbar kväll!! Bara sitta och prata om allt möjligt med dom två är oslagbart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i stretching rummet på corpan och stretchar haha? Drog hit efter skolan med Jossan och Moa, ska nu hem och plugga inför ett kommunikationsprov som vi tydligen har på torsdag. Känner att min dag kommer bestå utav en hel del plugg.. Vilket jag inte ser framemot

Likes

Comments

Hallo! Idag åkte jag i princip till skolan och vände haha. Orkade bara inte vara i skolan så jag åkte hem och gjorde en grön smoothie, som faktiskt blev riktigt god trots sakerna jag la i. La i en avokado, spenat, banan och sojamjölk. Snart kommer Wilma hit och vi ska sedan dra till Ullared med Adam, kommer bli askuuuul.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hello! I skolan idag var det skolfotografering så jag passade på att inviga min nya favorithöst tröja ifrån Lindex!! Efter skolan bestämde vi oss för att dra in till Kinna och nu sitter jag, Samuel, Moa, Lovisa och Wilma på Beans and Butter och fikar. Ska sedan bege mig till gymmet för att gå på 2 pass.

Likes

Comments

Hallo! Sitter just nu i skrivade stund hemma hos Oscar Och Frida och fikar efter en heldag i Kungsbacka med mamma. Skulle bara till Kungsbacka för att kolla byxor men gick istället helt loco så plånboken är väldigt tom just nu.. Men fick med mig en hel del behövliga saker!!

Likes

Comments

Igår var jag morfar och mamma och kollade på Oscars bal, blev riktigt stolt när jag såg han haha!! Innan de åkte vi till Hofsnäs och åt riktigt god mat! Igår var även min första jobb dag på MM! Det gick väldigt bra!!! Idag efter jobbet åkte jag, mamma, Alva och Elin till Ullared. Fick med mig massa småsaker, en hatt och en brassestol. Så nu är jag redo för Bråvalla!!

Likes

Comments

Likes

Comments