Wow härlig bilder från utbildningen! Vilken fantastisk dag jag har fått vara med om! I morgon blir det mer jobb! Då de blir dax att åka runt till mer salonger och presentera Hello Bombshells hår ❤️ 


Nu är vårt hår äntligen lanserat på Las Palmas! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow vilken härlig dag! När jobbandet var avslutat passade jag på att äta lite mat med härlig utsikt! Sedan tog jag mig till hotellets spaavdelning för att koppla av lite! Bjuder på lite härliga bilder

Kram fröken Feldt

Likes

Comments

Nu är vi äntligen redo för lansering på Las Palmas! Ska bli så kul och spännande!

Likes

Comments

Nu är jag laddad för utbildning! Var o gynnade precis och ska nu hoppa in i en snabb dusch för att sedan göra mig i ordning för att utbilda!

Ska bli en härlig dag!

Kram Fröken Feldt ❤️

Likes

Comments

​Nu är jag framme i Spanien Las Palmas! Möttes av havet när jag öppnade balkongdörren till hotell rummet! Känns fantastiskt och är så taggad för att utbilda i morgon. Ska bli spännande att visa vårt hår och berätta vad vi står för på Hello Bombshell! 

Tog en härlig strandpromenad och åt en bit mat. Så nu är ja tillbaka på hotellrummet igen! Ska njuta lite av havets vågor innan jag kryper ner mellan lakanen! 

❤️

Likes

Comments

De var längesedan jag hade en blogg nu. Mycket har hänt och mitt liv, går som vanligt i fullfart. Ni som följt mig innan vet att jag bott i USA innan, men nu är tillbaka på Svenskmark.

Jag har startat skönhetssalongen Hello Bombshell i Centrala Göteborg.http://www.hellobombshell.se De har varit 2 hektiska år i Sverige. Men också 2 helt fantastiska år.

Jag bor med min Sambo Oliver i Centrala Göteborg. Vi har 2 Poms som heter Chloé och Charlie. Utbildar i extensions och driver extensions / skönhetssalongen hello Bombshell.

Jag är en tjej med många järn i elden och vill gärna att allt redan skulle hänt igår. Så nu sitter jag här på Landvetter flygplats med ett glas bubbel och inväntar avgång till Las Palmas. En salong ska börja arbeta med vårt hår och varumärke och jag ska hålla utbildning. Kommer bli så kul, men självklart är jag lite nervös..

Puss fröken CLikes

Comments