ALT DET MAN SKAL OPLEVE I PARIS

Vi elsker begge to Paris og er meget inspirerede af byen.

Der er nogle ting man bare må opleve når man er i den dejlige by, og nogle af de ting vil vi fortælle om i dette indlæg:

-Marais kvarteret

Marais kvarteret er et gammelt og historisk område med masser af cafeer og fine tøjbutikker. kvarteret stammer helt fra middelalderen, så arkitekturen og gaderne er gamle og lidt skæve. Det er med til at gøre det rigtig charmerende og 'parisiansk'. I Marais kvarteret kan man finde alle slags mennesker. mangfoldighed er også med til at gøre stedet behageligt og mere spændende. Et sted som dette kan man føle sig som en rigtig 'pariser', da der ikke er så meget turisme, som så mange andre steder i Paris.

-Musée Picasso / Picasso Museet

En seværdighed man kan besøge i et par rolige timer er Picasso Museet eller rettere Musée Picasso. Museet er stort og rigtig smukt med højt til loftet og på væggene fremvises kunst af forskellig art fra en af verdens mest huskede og berømte kunstnere, nemlig Pablo Picasso.

-Sacré-Cœur

En værre turistattraktion af slagsen er Sacré-Cœur. Det er der dog også en grund til: Kirken er rigtig flot og stor. Udover det ligger den ligger på toppen af Montmartre, som også er meget spændende at tage på opdagelse i.
Når man står oppe ved Sacré-Cœur kan man se ud over hele byen. Det er helt unikt!

-Cafeen Le Loir dans la Théière

Denne te-salon er så fransk og hyggelig, som det overhovedet kan blive. Man kan få de lækreste kager, og specielt deres citron/marengs-tærte er helt speciel. Først og fremmest er den 20 centimeter høj, og så smager den lige præcis som en citron/marengs skal smage. Sublim!

-Jardin du Luxemburg (Luxemburghaven)

Hvis vejret er til det, er det oplagt at tilbringe lidt tid udenfor, selvfølgelig i smukke omgivelser. Jardin du Luxemburg er perfekt til et hyggeligt tidsfordriv udendørs. Parken har hyggelige passager og flotte træer og blomster.

-Genbrugsbutikken Reciproque

hvis man kan lide gamle designer-pieces er det en butik som Reciproque man skal tage et smut forbi. De skulle have en masse fine brugte tasker, smykker og sko.


Lige meget hvor i Paris man er, og lige meget hvad man ser og oplever, vil det helt sikkert være en god rejse man har haft. Det er vi sikre på...


Hos Clara Collective

(Ikke sponsoreret indhold)
#Nouw30daychallenge #day23 #Paris #Oplevelser

Synes godt om

Kommentarer