Denne oplevelse er nok en, som jeg aldrig vil glemme. Dagen kom hvor jeg skulle med min familie til Mexico. Vi rejste afsted nogle dage før nytårsaften med det formål at holde en anderledes form for nytår dernede. I Mexico City er alting større og endnu mere storslået end i Danmark.

Mexico City var en helt særlig oplevelse med masser af venlighed og nye, andeles indtryk.

Efter nogle dage i Mexico Citys gader, kom den helt særlige aften, som alle havde set frem til. Sådan en dag som nytårsaften, er en af de dage, som man føler går ekstra langsomt, fordi man har glædet sig så længe.

Nogle få timer inden årsskiftet sad min familie og jeg på stor balkon med udsigt udover smukke Mexico City. Det var en helt særlig oplevelse, fordi man sad med store forventning om hvad nytårsaften dog skulle bringe. På balkonen drak jeg en forrygende hvid chokolade kakao med skumfiduser og flødeskum – den smagte så godt, at jeg kan huske det den dag i dag. Jeg kan varmt anbefale stedet, dog kan jeg ikke huske placeringen, så hvis du engang er i Mexico City og finder en balkon med udsigt udover byen, så bestil en hvid chokolade kakao – du vil ikke fortryde det!

Nu kommer vi så til det, som jeg ikke ligefrem kan anbefale. Aftenen var nær, og min familie og jeg skulle finde et sted at spise. Vi formodede, at det var nemt at finde et lækkert og idyllisk spisested, da Mexico City bugner med cafeer og restauranter. Efterhånden fandt vi ud af, at det var så knap så let at finde et lækkert sted, som ikke var booket op nytårsaften, hvilket vi jo siger sig selv. Efter lang tids søgning endte vi på en lille hyggelig restaurant hvor næsten ingen mennesker var. Vi sad ved et bord, der var ved siden af en scene. Det var rigtig godt mad og højtalerne spillede stille musik. Klokken nærmede sig 00:00 og pludselig ændrede den ellers hyggelige og enestående stemning sig til noget lidt andet.

Unge som gamle mennesker strømmede ind på restauranten i fint og velklædt tøj. Musikken blev slukket og lyset blev dæmpet. På scenen var der røde velour gardiner og aflange rør af lamper med et lilla skær. På daværende tidspunkt var jeg kun 10 år, så jeg vidste ikke hvad der forgik, da gardinerne blev trukket for og en middelaldrene kvinde i letpåklædt tøj trådte ind på scenen og begyndte at danse det der kunne forveksles med et stripshow.

Alle bordene var nu optaget i restauranten, og tjenere i speedos med slips havde travlt med at fylde champagne op til gæsterne.

Jeg kiggede flere gang han på mine forældre, og de så ikke så velfornøjede ud, som de gjorde inden klokken slog 00:00. De sagde, at vi skulle til at tage hjemad mod hotellet og bad derfor om regningen. Jeg husker, at jeg var træt af at vi skulle gå, fordi jeg ikke vidste bedre.

Vi fik regningen, og drog med hastige skridt ud af restauranten inden det næste nummer var ved at begynde, som muligvis var endnu værre end det forrige.

Vi kom tilbage til hotellet, og den aften blev der ikke snakket mere om hvad der skete på restauranten. Min mor og far fik en kold øl, på hotelles tagterrasse med udkig ud over fyrværkeriget. Og min søster og jeg fik en sodavand. Så det endte alligevel godt, og vi fik en dejlig nytårsaften, selvom jeg aldrig forestillede mig, at min nytårsaften i Mexico City ville have endt som den gjorde.

Når jeg ser tilbage på min familie og jegs tur til Mexico, så kan jeg ikke lade være med at tænke på denne oplevelse. Det er jævnligt noget vi griner af i min familie, og min far er skam heller ikke bleg for at fortælle historien til alle familiesammenkomsterne.

Dette indlæg er meget anderledes, end hvad jeg normalt skriver på min blog. Dog føler jeg, at det er en sjov lille historie, som kan gøre, så du får et smil på læben, ligesom jeg selv gør.

Likes

Comments

Hejsa <3

Jeg er en pige på 14 år, jeg bor i Højbjerg, og jeg går i skole inde i Aarhus Midtby. I min fritid går jeg til dans og sang. Grunden til at jeg har valgt at oprette en blog, er fordi jeg ELSKER at skrive. Det kan være alt lige fra en almindelig tekstbesked, til at jeg skal skrive en dansk stil.

En anden grund er også, at jeg bestemt ikke er bleg for at ytre mine meninger. Det kan til tider være knap så godt, men jeg synes bestemt også, at det er en rigtig god evne at have. Det med at skulle fortælle til andre hvad jeg mener, har ofte kun været til mine venner, mine forældre eller på klassen. Her på det seneste har tænkt om der mon var en måde, hvor jeg kunne nå ud til et lidt bredere publikum, og der er en blog jo oplagt.

I hverdagen interesserer jeg mig også meget for tøj og mode, så det kan også meget vel være, at der vil komme nogen moderelateret blogindlæg.

For lige at lave en kort opsummering af, hvad jeg godt kunne tænke mig, at skrive om på denne blog, så vil jeg gerne skrive om:

- Eventuelle tabuer og emner, hvor jeg gerne vil ytre min mening.

- Indlæg om de hotteste trends, mode og måske makeup.

- Anmeldelser (rejser, koncerter, produkter, seværdigheder osv.)


Jeg er rigtig spændt på det at have en blog, og jeg håber den bliver taget godt imod.

Varme hilsner fra Clara <3

Likes

Comments