Header

Tagna med Nikon D90, 70-300mm. Kopiering förbjuden!

Våren är äntligen påväg, jag och Spitt ska göra debut på Sundbyholm i maj, ridningen överlag känns lättare och lättare, studenten kryper sig allt närmre och så även allt där till som bal, kryssning och middagar. Jag känner på mig att det kommer bli en bra men hektisk vår som kommer gå allt för fort tyvärr.. Hur mycket jag än längtar tills detta är över vill jag ändå inte lämna det. På bilderna dansar Limpans fina Korven runt på stallplan - vårtecken!

Likes

Comments

Ja det är vad som kvarstår här på rsg, tre ynka månader som kommer försvinna i ett svep... Att tre år kan gå så fruktansvärt fort är sjuk. Sen sist har det varit studentfest x100-dagars, ännu mer partaj, sena kvällar i Köping med folk som får en på så bra humör, en Spitt som går från klarhet till klarhet och ännu mer sjukstuga för Carlsson. Jag vill verkligen inte att det här ska ta slut.

Likes

Comments

Hej.. Att vara inne här och skriva var verkligen inte igår.. Jag tänkte inte gå in och skriva i detalj vad som händer och sker i mitt liv då jag känner att jag verkligen inte hart någon koll.. Sen sist har jag i alla fall varit i Mjölby hos världens bästa Sofia och ryttargala, jag har färgat håret brunt, tatuerat mig igen, fyllt hela 19 år, firat ett år med körkortet, hoppat pay and jump med Spitt, han har även skickat mig till akuten en gång haha, han var även halt en vecka på grund av en sprak i hagen, jag har varit hemma på lov och bara försökt ha det så bra som möjligt. Jag ska försöka bli bättre på att vara inne här då jag vill ha något att se tillbaka på när tiden här är slut..

Likes

Comments

Hallå! Det var verkligen inte igår jag var här inne och skrev något men nu känner jag att det är dags att försöka ta tag i detta. Nu har sista terminen här dragit igång och det känns så himla sjukt att tre år bara kan blåsa iväg sådär. På hästsidan har jag lånat ut Spitt i två veckor och har då i stället lånat Flash Dance (fux sto) och bästa Bevvan! Men nu är Spitt tillbaka hos mig och vi har dock lite att jobba på med tanke på att vi varit ifrån varandra ett tag. Vi lägger mycket fokus på detaljer och planering inför träning vilket är kul. Det är så fruktansvärt skönt att komma igång med ridningen igen och rida när man har ögon på sig hela tiden för att kunna utvecklas så mycket som möjligt!

Utanför skolan så känns det så fruktansvärt bra! Vi hittar på massa saker och även fast det faller bort några timmars sömn vissa nätter så är det faktiskt sista terminen och vi ska ta vara av varenda minut som är kvar här! Än så länge har vi varit i Örebro på partaj, härjat runt och grillat, vart på krogen, badat på Kokpunkten som gett väldigt många blåmärken och jag har blivit dunderförkyld.. Annars är det faktiskt kanoners!

Likes

Comments

Januari

Började året med att köpa mig en ny mobil då min blev stulen på nyår.. Jag tog även ut min tandställning vilket var så himla skönt! Vi var till Avesta på cruising och firade samtidigt min pojkvän som fyllde 20, jag tog tappskokompetens vilket var så roligt, red ut i 24 minusgrader, red massa olika hästar då min blockhäst blev skadad och gjorde ett litet besök på sjukan en helg. Jag började även att plugga teori till körkortet som en galning.

Februari

En månad med sjukt mycket plugg inför vår kommande praktik, jag gjorde risktvåan i Eskilstuna, fotade lite, fyllde äntligen 18 år och fick fira den med min kille för andra året i rad, jag tog mitt efterlängtade körkort och gick på sportlov. Jag blev firad av släkt och vänner hemma innan jag tog mitt pick och pack och åkt till Sofia för att göra min praktik där.

Mars

Jag hade praktik hos Nina Fox Stark där jag fick sköta stallet samt vara med och träna ungästarna. På min lediga tid umgicks jag med Sofia och var med henne på tävlingar och träningar och vi hade en väldigt lyckad inflyttningsfest! Det var verkligen så fruktansvärt kul att bo med henne i en hel månad! Innan jag åkte hem till Värmland för påsklov kom min kille ner och vi var till Elmia tillsammans med några kompisar.

April

Jag fick äntligen hem mina efterlängtade dressyrstövlar, gjorde utbildningskontroll i både hoppning och dressyr och gjorde min första tatuering. Blev dunderförkyld, värmen började komma och vi firade valborg på en bilträff i Västerås.

Maj

Vilken månad! Klassen åkte på studiebesök till skansen, det blev supervarmt och vi spenderade de flesta luncher på bryggan i solen. Jag blev chaufför på Köpingscruisingen vilket var kul, vi var till Kumla på Spring Meet och jag och Pingu avslutade månaden med en helg i Göteborg och Summerburst vilket kan vara det roligaste jag varit med om! Jag och min kära pojkvän firade även 1 år tillsammans.

Juni

Terminen började leda mot sitt slut och jag spenderade större delen av tiden hos min kille, vi firade Lisa som fyllde år med en grillfest, Nationaldagstävlingarna drog igång och jag stod större delen på banan. Skolan slutade, Sanna och Oliver tog studenten, jag började jobba på Karlstad Ridklubb och firade midsommar tillsammans med min käraste.

Juli

Jag gjorde min sista vecka på jobbet, firade Louise och flyttade in det sista i min egna lägenhet. Det var dags för Power Meet vilket inte riktigt gick som vi tänkt med bilar som krånglade och massvis med regn.. Jag och pappa gjorde vår årliga tripp till Strömstad med kanonväder och sönderbrända axlar. Jag hälsade på Pingu en helg i Avesta och åkte sen till Sofia för att bara må bra, rida, sola och åka till Ullared. Min älskade farfar somnade även i början av månaden och begravningen var så fruktansvärt jobbig..

Augusti

Jag åkte direkt från Sofia till min kille för att sedan spendera en vecka uppe i Rättvik och Classic Car Week. Vi bodde i tält och det var bland den bästa veckan i mitt liv, Jag flyttade tillbaka till Strömsholm och vi åkte till Stockholm för muskelbilsträff. Sklolan började igen, jag bekantade mig med min nya kamrat Spitfire och avslutade månaden hos Sofia.

September

Värmen höll i sig, jag och Pingu åkte till Örebro en dag, vi var på Barkarbyträffen, jag fotade en massa och hösten kom tillslut.

Oktober

Vi planerade och lämnade in för vår kommande praktik, gjorde de sista träningarna och var med på en Pay and Jump. Jag åkte hem för höstlov och spenderade det bland annat med en valp, min studentmössa kom och det kändes nu allt mer verkligt att ta studenten i vår. Jag var även på arbetsintervju för ett jobb som jag sen fick.

November

Jag påbörjade min praktik hemma i Värmland på Karlstad Ridklubb, firade 1,5 år tillsammans med min fina pojkvän, var på julbord med pappa och gick på Vigiland tillsammans med Pingu och Köttis.

December

Jag jobbade en del helger, praktiken fortsatte och jag åkte ännu en gång till Sofia för att fira lite jul där. Jag avslutade min praktik men var fortsatt kvar på klubben för att ta hand om en ny ridskolehäst. Firade jul med släkten i tre fulla dagar och bara njöt av att ha mitt sista jullov. Firade nyår men några kompisar och avslutade året på ett sätt som jag inte ville..

Likes

Comments

Jag har så svårt att förstå att sju veckor gick så himla fort! Jag kan även utan tvekan säga att jag fick världens bästa praktikplats med så fruktansvärt snälla människor att jobba med! Nu under julen är jag även barnvakt åt klubbens nya häst Ritmik vilket är supermysigt. Han har redan gjort stora framsteg och dom har verkligen köpt en toppenhäst. Jag vill tacka Maria, Niclas, Terese, Elin och Tommy för att ni gjort dagarna så otroligt trevliga och roliga. Utan er hade nog inte dessa veckor gått så otroligt fort.

Nu under jul spenderar jag tid med hela tjocka släkten på alla möjliga ställen och försöker få ihop alla mina ägodelar jag spritt ut. På fredag bär det av mot Ströms igen med blandade känslor och en sista termin på ridsportsgymnasiet! Hur sjukt är inte det? God jul på er!

Likes

Comments

Att jag på måndag går in på min sista vecka på Karlstad Ridklubb känns så himla konstigt! Jag tänkte när jag började att hur ska jag stå ut i 7 veckor men tiden har verkligen gått så himla fort! Jag kan utan tvekan säga att jag har hittat världens bästa praktikplats med jordens snällaste människor. Eftersom jag är så otroligt dålig på namn har jag knappt lärt mig vad eleverna heter men jag har ett litet hum om det i alla fall. Det är verkligen fantastiska människor och djur att jobba med och jag kommer utan tvekan att sakna dom när jag återvänder till skolan. Nu i helgen jobbar jag och kommande vecka är endast tre dagar sen är det jul! Jag har så svårt att förstå att det är jul. Vi måste ha glömt minst en månad någon stans, det är jag övertygad om.

Likes

Comments