ONE WEEK IN AUSTRALIA

Hallå alla där hemma

Så nu har jag inte bloggat på en vecka, men jag har mina anledningar. Wifi har inte funkat som det ska här nere. Så här kommer ett lite längre inlägg och en uppdatering på vad vi har gjort den här veckan.

Så det börjar med att jag och Elin landar i Sydney på morgonen och möter upp Elin och Frida. Vi checkar in, och resten av dagen traskar vi mest omkring i storstaden. På kvällen åkte vi till Bondi beach, och hade picknick på stranden med vin och billig mat. På kvällen gick vi ut i Bondi och träffade gamla vänner som vi hade stött på i Asien ett år tidigare.

Dag två gjorde vi lite mer sightseeing och traskade runt i "the Botanic Garden", så sjuukt mysigt. Men det var även här vi insåg att man inte kan äta ute om man har lust har kunna betala hela resan. Så här handlade vi in burkbönor i tomatsås och havregryn så man levde på de, billigt, tips tips. Det kan ju inte alltid vara luxury life liksom

Dag tre var det ännu mer häng på Bondi Beach, vi promenaden längst havskusten på eftermiddagen också sååå fiiiiiiiiiint. Dag fyra (lördag) var vi på "mardy gras" som är pride paraden här. Hade verkligen skitkul hela kvällen. Sån bra vibe, alla är var bara så lyckliga, en riktigt lyckad kväll.

På söndagen så åkte vi nattbuss till Byron Bay där vi nu är och ska hänga resten av veckan. Det har varit lite dåligt väder men vi försöker göra det bästa utav det. Vi har även mött upp men våran käre vän Darcy som vi hängde med i Thailand förra året. Jävla skön människa att hänga med måste jag säga, vi hade en liten roadtrip där han visade oss runt alla fina ställen här.

Gillar

Kommentarer

johannaolsen
johannaolsen,

Vilken kamera använder du? =)

nouw.com/johannaolsen
claraberggren
claraberggren,

Nikon D7000 😊

nouw.com/claraberggren