Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Gårdagen blev en fullspäckad dag. Direkt efter jobbet stack jag till Oscar och sen på kvällen var jag och Anna först hos Elin, sen åkte vi vidare in till Ljungby för en lite försenad halloween fest.

Idag åt vi middag hos farmor och farfar och firade fars dag. O nu har jag precis kommit hem från jobb. Imorgon är det måndag igen o ny vecka. En hård jobb vecka väntar och jag längtar så tills det blir fredag kväll, och helg igen. Hoppas ni haft en bra helg allihop!

Likes

Comments

Hallå!

Jaha då va det fredag igen, sjukt vad en vecka går fort. Känns som om veckorna och tiden bara går fortare och fortare ju äldre man blir. Det är ju i och för sig inte jätte konstigt eftersom tex. en vecka blir mindre tid av livet ju äldre man blir. Fattar ni? En vecka för ett barn som är 5 år är hyfsat lång tid eftersom han/hon inte har varit med om så många veckor. En person som däremot är 55 har ju varit med om så många fler veckor än barnet och veckan går därför mycket fortare, det blir en mycket mindre del av livet man levt. Haha ja det är lite sådana saker jag kan gå och fundera på under höstpromenader som denna.

Efter att ha varit ledig nu ett par dagar så är det dags för jobb idag vid 4. Blir en liten mjukstart idag med fem timmars jobb. Sen imorgon blir det jobb igen och sen på kvällen vankas det halloween fest! Jag Elin och Anna sticker in till Ljungby antingen som vampyrer, dockor eller bara allmänt läskiga haha. 

Önskar er en kanon helg! pusssssssss

Likes

Comments