Det här var det jag tänkte berätta om, som jag skrev i föregående inlägg. Jag har varit modell för Wella! Det har varit sjukt roligt och vilken upplevelse. Vi började på fredagseftermiddagen på en salong där alla fick stylat och fixat sitt hår. Dom färgade mitt lite mörkar i botten (ombré effekt) som jag haft ett tag nu och passar väldigt bra i det, så för mig blev det inte så stor förändring men jag är otroligt nöjd. Vi fixade lite mer saker under fredagen och så på lördagen så var det showtime!!!

Klockan 7 på morgonen samlades vi utanför Slagthuset i Malmö. Vi blev stylade, sminkade och fixade och klockan 12.40 drog vi igång. Vi på Wella var först ut, och jag var först ut att gå på catwalken. Förstår ni känslan? Att öppna och kicka igång hela eventet! Sjukt roligt! Efteråt stannade jag och några tjejer som också var modeller kvar och kollade på dom olika utställarna. Det var jättemycket folk där och fanns massa olika spännande saker man kunde hitta på. Jag är iallafall sjukt tacksam att jag fick äran att vara med på detta, en otrolig mäktig känsla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mycket som har hänt sen jag var borta. Jag har varit med i tv (som inte kommit ut än) och jag har fått ett nytt jobb!!!! Är så taggad! Även umgåtts massor med mina fina vänner. Igår hade vi sleepover i Elviras nya lägenhet med Amanda.
Idag ska jag bort en sväng till mitt gamla jobb och fixa lite saker sen ska jag och Nilo gå på ett boxningspass. Har bara gjort det en gång tidigare faktiskt, men minns att det var otroligt jobbigt och roligt så jag är taggad.

Imorgon och på lördag så händer något som jag är väääldigt nervös inför!!! Vill inte berätta för mycket nu för det blir roligare att berätta allt i ett stort inlägg när det är färdigt men det har med Wella att göra, ni vet professional hair care for you. ;-)

Likes

Comments

Hade en otroligt mysigt dag med mina finaste vänner idag. Vi gick runt lite i stan sen åt vi en lunch. Vi alla tre tog pasta och satt på uteserveringen och njöt av solen!!! Sjukt härligt och varmt väder idag. Efteråt köpte jag lite smink och Elvira kollade på inredning till hennes lägenhet. Vi tog därefter en kaffe och jag tog en cheesecake på lilla torg sen bara för att vi kände att vi måste ta vara på det här fina vädret så länge som det faktiskt är fint. Nu tänkte jag kolla vidare på Idol. Hoppas ni får en jättebra fredagskväll!

Likes

Comments

Huuur fina?!! Dom är från Nelly, såklart. Halva min garderob är säkert från Nelly haha

Likes

Comments

Märks det att jag gillar Adidas eller?

Likes

Comments

Åt världens godaste ost bricka och delade på en flaska vin med min fina vän Nilo. Har inte känt denna tjejen så länge men hon är ändå en av mina närmaste vänner och det blev hon sen första dagen jag träffade henne, ibland bara klickar man direkt med folk det behöver inte vara mer än så. Ibland kan någon du nyligen lärt känna vara bättre vän mot dig än någon du har känt hela livet, tid spelar ingen roll när det kommer till vänskap. Är evigt tacksam för henne och den lycka hon ger mig!

Likes

Comments

Jag har alltid haft massor av kameror runt mig hela mitt liv då jag alltid fotat mina hästar i stallet och tävlingar osv, men jag har bara haft en dyr kamera, klickat en bild och sen har det blivit bra för det är en bra kamera.

Det var en superfin Nikon systemkamera men den blev snodd när jag hade en hemmafest för några år sen, lite mindre roligt men vad ska man göra. Efter det gick jag kameralös ett tag tills jag köpte min Canon systemkamera som jag har nu och en Sony digitalkamera. Dessa är inte bara kameror som du kan ta en bild med så blir det bra utan du måste kunna litegrann, så därför tänkte jag när jag har lite tid över någon gång ta en liten kameraklass. Lära sig alla inställningar helt! Just nu blir mina bilder helt okej men jag vet att dom hade kunnat bli SÅ mycket bättre om jag kunde allt.

Väldigt intressant inlägg om kameror om man skulle vara intresserad annars förlåt för jag tog upp er tid och ha en fortsatt trevlig dag haha!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@claralinneaask