Min sommar har bestått av en massa jobb, 1 veckas semester i underbara Spanien, med underbara människor. Jag har även tillbringat tid med Pontus och mina underbara vänner. Jag är nöjd men min sommar och nu är det tillbaka till verkligheten igen, vilket ska bli spännande med nya ämnen och sista året.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi inne i gamla stan, där vi åt på resturang och även denna oerhört goda glassen. Jag har det hur bra som helst här i Altea.

Likes

Comments

Jag har det helt underbart här i Altea, en massa sol, god mat och bad. Här tänker jag stanna ett bra tag och bara njuta. Längtar dock efter mina favoriter där hemma.
Bilden får tala för sig själv.

Likes

Comments

Står för tillfället och väntar på bussen påväg till skolan. Igår var jag i Varberg med min syster och Chanel, hittade faktiskt lite saker vilket inte alls var meningen, men jag är nöjd. Efter skolan blir det träning och sen mys med Pontus, vilket jag ser fram emot.

Likes

Comments

Idag var det hemma match, värdet och stämningen var på topp. Tyvärr blev det förlust, men det var roligt att vara igång med serien. Kvällen tillbringas med min favorit.

Likes

Comments

Lovet har jag tillbringat med min fina vänner, har även hunnit fylla 18 år.

Likes

Comments

Min favorit
Du stöttar mig i alla lägen och jag är dig evigt tacksam för det.
Älskar dig

Likes

Comments

Sitter för tillfället i skolan, min näst sista lektion. Idag är inte humöret på topp, är väldigt trött och känner verkligen inte för att plugga. När jag kommer hem ska jag börja backa inför träningslägret till Danmark som jag ska på i helgen, kommer bli så kul. I morgon åker jag till Pontus efter skolan, länge sedan sist.


älskar dig

Likes

Comments

Gårdagen var perfekt enligt mig, fotboll med Pontus och Håkan, vädret va på topp och matchen var bra​

Likes

Comments