Lite snabb uppdatering om dagens ridpass, först red ja Marit och de gick jätte bra.. Var också så länge sedan!
Sen red ja Vilja, hon var pigg och försökte få henne å samla galoppen.. Gick sådär, sen tog vi några skutt efter på ca 80-90cm!! De gick jätte bra att hoppa!!

Har även praoat på hunddagis de senaste veckorna, vilket har varit as roligt och vill gärna tillbaka!!
Kommer sakna alla underbara hundar!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilja älsk fyller 7år idag!!!!
Körde även en Yolo å deltog i tävlingen en timme innan, felfri på bästa vilja som hoppa 70cm, själv va ja lite nervös då hon var lite tröt men hon flög över dem as snyggt!!

Likes

Comments

Silvana hon var helt fucking otrolig! Inga ord kan beskriva denna upplevelse!!

Likes

Comments

Tjena!
Idag spenderar jag dagen till att plugga till SOprov imorgon!
Inte för detta e de roligaste som finns så har jag något att se fram emot imorgon förutom provet, jo fhan ja ska se Silvana Imam :D
Men tänkte också ge ett serieförlag.
Open Heart är en serie som finns på Netflix, som jag typ kollade på med min kompis, jag var klar med den på någon dag :/ men det är en allmänt härlig serie som inte är speciellt lång, den har lagom mycket drama och den ät jätte spännande sen ep1, men det är verkligen en serie man bör kolla om man vill ha en kort men spännande serie!

Likes

Comments

Dagens träning kändes otroligt bra, då i lördags hon bara sprang och var as pigg, idag var hon inte lika pigg. De var 25* när vi red så man var otroligt varm. Men när vi hoppa fram först så sprang hon mycket mot hindrena men fick tillslut igenom mina halvhalter, sedan när vi red som ett dubbeltdogleg, det var som en S båge. Detta kändes jätte även fast hon blev lite springig och stark, men fick igenom halvhalterna hyfsat bra vilket ledde till ett bra resultat!
Denna lektionen kändes bra men vi har haft bättre men även sämre.

Likes

Comments

Tänkte att ja skulle testa blogglivet :) Här kommer jag dela med mig om min ridning, fotografering och mitt beroende av serier.

Tänkte här i början dela lite bilder jag tagit.

​Vill gärna ha feedback på mina bilder <3

Likes

Comments