Asså jag måste bli bättre på d här med o blogga. Ksk måste sätta alarm på mobilen eller liknade. Har ni koll på d här m förkortningar? Om ja skriv er favvo förkortning/ar i kommentarerna📝.( För jag har int så bra på d). I morron jag int gö så myckt. Tycker ni att d är jobbit m alla förkortningar eller blir d lättare för er? Kommentera vad just du tyckr📝. Klart slut för mig💟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I natt sov jag och min klass över i skolan. Vi tjejer låg intryckta i mellan två klassrum, och killarna var mycket färre och hade lika stor yta så dom kunde ha lite mellan rum mellan varandra iallafall. Jag sov ca 5 timmar i natt... JAG VILL HA EN HÄST (på tal om inget). 

Likes

Comments

Det var super länge sen😢. Idag har jag varit i skolan🏫. Första lektionen var svenska. Sen hade vi matte, där var det ett tal som jag inte förstod och då blev jag jätte irriterad😡. Sedan var det lunch och vi fick stekt fisk aka fiskpinnar, potatis, gräddfilssås och råkost aka grönsaker. Där efter hade vi SO då hade min lärare en genomgång och sen tittade vi på gamla reklam filmer.       Glöm inte att jag älskar dig så ses vi snart igen💚!

                                                                                        //Clara

Likes

Comments

Nytt år och allt som hör till det. Hejsan alla fina. Det var länge sen😢. Idag börjar jag skolan😩(efter lovet alltså). Och sen i kväll ska först Emma rida, sen jag och sist men inte minst mamma🐎.

Likes

Comments

Snart är det jullov för mig i alla fall. Gissa vad jag har gjort i dag... jag har gjort jul naglar🎅. Och snart ska vi titta på Emmas avslutnings show.

Mina jul naglar 🎅🎅💅

Likes

Comments

Idag är det fredag.

 💙Igår var det torsdag och då hade vi innebandy tunering och vi tjejer i min klass kom 2:a. Jag vet inte vilken plats killarna kom på men jag tror att de kom på någon av de sista platserna. 

💙På kvällen red jag. Jag fick välja häst och jag valde Diroma, för jag ville jobba med min skänklar vilket jag ångrar.

💙Imorgon kommer mina kusiner.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och jag har haft NO prov. Imorgon har jag innebandy turnering. Jag ska få låna en innebandy klubba av Nelly(Nelly Masonen heter hennes blogg). Och efter turneringen ska jag till stallet. På fredag vet jag inte vad jag ska göra. Men ska nog kanske var med en kompis. Men nu måste jag lägga mina rid skor i en påse och mina ridkläder i en annan som min mamma får ta med till sitt jobb som jag hämtar efter skolan. Hej då ly!♥️ PS. Kan inte lägga till bilder för då raderas mitt inlägg😢

Likes

Comments

Idag är det måndag och vi har inte gjort så mycket i dag.
♥️Men i morron har vi en "projekt" dag, alltså vi tjejer i har arbetat med att göra en aktivitet åt killarna och killarna detsamma. Så vi kommer inte ha samma lektioner som vanligt.
♥️På torsdag har vi innebandy turnering och jag ska få låna en innebandy klubba. ♥️ Detta är en liten lite udt hejdå vi ses snart igen♥️♥️♥️

Likes

Comments

​Idag är det lördag. Jag har bakat pepparkakor hos farmor & farfar. Jag bakade runt tre plåtar. hur ofta tycker ni att jag ska uppdatera och vad ska jag uppdatera om? Jag tänkte att jag skulle uppdatera om t.ex. skolan, livet & andra saker.

Likes

Comments

Gomorron idag är det torsdag och jag ska rida idag😊. Hoppas hoppas att jag får en seg häst🐴. Jag ska försöka blogga minst en dag i veckan🗓.

Likes

Comments