Jajemen nu var det måndag igen, rätt skönt om jag får yttra mig så. Med tanke på att jag trivs fett bra på gymnasiet och med min linje, plus att man kommer igång och inte bara ligger hemma å slöar, blir tokig bara av tanken att vara still!    Men i alla faaaall! Jag hade sovmorgon idag, vilket är nice på en måndag sådär liksom. Så gick upp halv åtta, duschade, sminkade mig å ni vet sån skit man alltid gör typ. Tog tåget in till skolan som startade 10.10.


Matte är ju inte mitt starkaste ämne, så under den första lektionen gjorde jag inte ett skit. Då jag hatar matte och tycker att matteboken borde lösa sina dumma problem själv. Hah. 

Till lunch, som var efter matten. Fick vi tacofisk med ris. BLÄ!? Det var inte gott asså. Vad är det för blandning av käk!? Jag hade föredragit typ pizza eller nåt mer i min stil! Imorgon blir de currygrejer å de får la gå!


Sedan hade vi teater (<3).

Vi hade även två skuggor som skuggade oss då, och det var roligt!

Vi jobbade med vår moderna version av pjäsen Antigone. Min grupp är grymma, heh.


Sedan slutade jag, men hade då privatlektion med Helén. (Hon är typ världens bästa lärare sååå det är bara positivt). 

Hon bryr sig om alla, är omtänksam, vill alla väl och lär ut på ett skit bra sätt!

Vi jobbade med historia under den timmen!

Sen stack jag ner till stan å mötte upp Anna, min kompis. Vi sprang in på WILLYS och sedan till bussen, 822.

Nu är jag hemma och gör inte ett skit. Tänkte försöka plugga lite.. Hah vafan!?


Puss.


(Kommentera gärna om det är nåt (NI) vill att jag ska snacka om eller så, fett trök å bara skriva om sin dag jämt).


Likes

Comments

Idag blev det ett inlägg med citat, älskar citat och jag hittar allt på Pinterest

Likes

Comments

Amanda - A

Hej! Det är jag som är Amanda och jag är 16, fyller 17 detta året. Jag går estet-media i gymnasiet och fotar mest! På fritiden gillar jag att fota och dansa. Jag kommer blogga om min vardag, fotografering, dans och skönhet/mode :)

Linn - L

Jag heter Linn och är 14, fyller 15 i mars.
Jag spelar fotboll och har gjort det i snart 7 år. Sedan gillar jag att skriva olika saker, och även att läsa. Tycker även det är kul att shoppa och hålla på med smink.
Jag kommer blogga om lite av varje. Min vardag, mode, skönhet, tips av olika slag samt lite annat smått och gott.

Nell - N

Jag heter Nell och är en liten tjej på 14 år, fyller 15 i december! Bor för tillfället i Göteborg på ett behandlingshem men annars Alingsås. Vad ni behöver veta om mig är att jag älskar Donken och är beroende av snapchat! ;) Kommer blogga om min vardag, mode och lite olika tips. På fritiden är jag med kompisar och rider ibland när jag är hemma.

Carro - C

Jag heter Caroline, kallas för Carro. Jag blir 17 i April, är alltså 16 år. Jag går samhäll-teater på estetlinjen i Uddevallas gymnasieskola, där jag trivs otroligt bra. På fritiden dansar och gymmar jag, samt springer en del. Kompisar är ett måste också såklart! Jag driver min egna organisation "friendsforgirls" på instagram där man, om man behöver kan få hjälp med diverse bekymmer! Jag kommer blogga om min vardag, livet, outfits, smink, problem etc!AL


N


C

Likes

Comments