//Från Ginatricot//

P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har aldrig varit ett fan av Gina men jisses!

Hade lätt kunnat bära allt jag visar i collaget. Får väl ta en sväng inom imorgon och se om något kan flytta in i min gaderob.

P&K

Likes

Comments

Träden är gröna och varken smyger sig på! 

Detta leder till att en glad Clara är ute och springer, i måndags sprang jag VårRuset i Malmö tillsammans med mamma och några kolleger till henne och på lördag springer jag SpringTime! Behöver springa lite lopp då och då så jag kan hålla motivationen uppe.

P&K

Likes

Comments

​...vi får se hur länge det håller denna gången! Haha

Bjuder i alla fall på lite gott och blandat sedan min tid som jag var ifrån bloggen.

P&K

Likes

Comments

...befinner jag mig i detta ljuvliga land ännu en gång. Ska bli så otroligt skönt att lämna allt här hemma och bara få njuta av det bästa i livet.

P&K

Likes

Comments

I måndags efter skolan tog jag en tripp till väla och de resulterade i att jag blev ett par skor rikare. Kan nog säga att detta lätt är ett par nya favoriter som kommer användas väl!

P&K

Likes

Comments

Här är en liten överblick över min blogg paus period. Har hunnit fylla 18år sedan vi hördes sist och det innebar utgång i min hem stad. Nu ska jag ut på en kort löpar runda med mamma. 

P&K​

Likes

Comments

Hej! Är tillbaka nu och jag hoppas på att blogg motivationen är en aning bättre nu. En del har hänt under min blogg paus och tänkte att jag kunde slänga ihop med bilder från denna period. Nu sitter jag iallafall i uterummet och kollar gårdagens avsnitt av Ex on the beach. Snart väntas plugg!

P&K

Likes

Comments

// En kvälls outfit // Mitt ena påskägg // Påväg hem från en fika på stan //

// Påskdukning // Förrätten // Kallis kallbad //

Hej, det var ett tag sedan nu! Inte haft någon lust eller ork till att blogga de sista dagarna på lovet. Men nu är jag tillbaka, bjuder därför på några bilder från mina sista dagar på lovet. Detta lovet har faktiskt ett av det bättre, spenderat det med människor jag gillar och gjort vad jag tycker är kul. Tyvärr lite för lite vila!

Nu är skolan igång igen och jag kan tyvärr inte påstå att jag är så speciellt redo. Men känslan av att det är 7 veckor kvar till sommarlovet får mig att längta så otroligt mycket. 

P&K


Likes

Comments