Värre än vad vi trodde! När jag fick veta, så sjönk jag bara ihop.

Har idag varit till sjukhuset med lilla Jinelle. Vi är borta i ca 3 timmar och när vi kommer in på sjukhuset och träffar läkaren, så är Jinelle HELT symtomfri. Timmarna innan så kunde hon inte andas, hon snorkade som sjutton, hon hostade så hon kiknade. Men nu! Vad hände? Hur kan detta bara "gå över?"

Två stycken läkare konstaterar att det måste vara att hon blir "frisk" när hon kommer hemifrån mögelhuset. Men jösses, kan det verkligen vara så illa, funderar jag.

Hon har nu hunnit bli hela 8 månader gammal. Känns så lustigt att hennes syster som är född samma år som henne redan springer, dansar, pratar och går på dagis. Hoppas på att det inte är sådan stor skillnad om några år. Jag hoppas Jinelle kan gå på vanlig förskola och skola och att hon kommer vara som vem som helst även då. För idag så är hon verkligen som vilket annat barn som helst. Ja till och med snabbare i utvecklingen än vad hennes syskon varit. :-) Vi är så otroligt glada för det, och speciellt när läkare, sjukgymnaster mfl aldrig sett detta. Önskar bara såå innerligt att jag kunde veta vad framtiden kommer att ge/göra för henne.

Anyway. Jag åker hem med Jinelle. Det tar verkligen inte lång tid alls innan hon återigen blir sjuk, slemmig, hostig osv. Jag lägger henne i vagnen och rullar ut henne på altanen. Där somnar hon gott och sover medans jag gör de jobb jag måste göra. Hon sover faktiskt ganska så obehindrat vill jag lova. Hon lät inte, utan hon bara låg där och sov gott och sött.

Rullar in henne när jag går in och samma sak händer. Hon vaknar och hon hostar efter ett tag.

Alltså vad fasen skall man ta sig till? Hoppas fan på ren svenska att hyresvärden nu ser till att sanera väggar och även luft så snabbt som möjligt... Jag kan ha råkat kalla honom för Hitler iom att han verkligen sket i att människor for illa. Då kanske min snart 5-åriga son råkade höra vad jag sa. Så när hyresvärden var ute på gården så sprang väl då Jordan ut och ropar glatt TJEEEENA HITLER!! Och vinkar glatt, Ja för han trodde ju att det var så han hette.. Oj oj oj toookit. :-P

Åker sedan och hämtar de andra barnen och kommer hem och skall laga mat. Har en väninna här som tittar på mig och ser ut som en fågelholk när jag tar av Jeline skorna. VAD? Men herre jösses hon har ju fler skor än hela min familj. Utbrister hon. Ha ha ha ja ja men nää så många är det väl inte, svarar jag. Jag menar kolla hur många skor JAG har. Tror nästan jag slår underbara Charlotte P. Min man brukar säga att -När ska du ha dom där skorna.. Ja ja det kommer alltid ett tillfälle för dom. Pluus att jag faktiskt har vänner som kan låna. :-) Ha ha här kommer en bild på hennes lilla samling. :-)


. Kom på att hon kanske till och med har 2 par på dagis och två par i garderoben, men vi kan låtsas att dom blivit ärvda av Jinelle. Ha ha Men om det är någon som vill ha råd om hur man köper nya skor billigt, kom till mig. :-)

Nä gott folk skor kan man inte ha för mycket av. Nää inte såser heller tydligen. Men va fan vad hon var på mig idag då. Hon tar min telefon och ska fota mitt skafferi. Men sluta jag kan själv, ska lägga ut på bloggen så ska du få se att det är vanligt att ha mycket såser. Ja ja sån mobbing kan jag kanske stå ut med ha ha.

Nu sitter jag äntligen nedsjunken i soffan och väntar på mitt liv. Min älskade man som är och spelar golf.

Nu ska jag ringa upp en vän som jag lovade att jag skulle ringa tillbaka till om fem minuter. Tror jag passerat den gränsen, så jag får nog avrunda här.

Ha en riktigt god kväll alla fina läsare. Och ta hand om varandra var än ni är. <3 

Ciao!


  • Familj
  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg