VÄLKOMNA IN I SOVRUMMET!

Då var denna påsk över.

Vi har haft en lugn påsk tillsammans med barnen hemma hos oss. Lite konstigt ändå att inte ha haft folk hemma, men jag törs påstå att vi haft en väldigt mysig påsk ändå. Självklart saknar man familj och vänner, men vi hinner ses.

Nu får vi hoppas att detta skitvirus drar sig tillbaka och folk kan få vara friska och leva som vanligt igen.

Jag har varit mycket orolig om värkarna startar i och med detta, då jag inte riktigt vill in på sjukhus än. Så vi får väl se hur många dagar det återstår tills vi får se vår minsta lilla prinsessa.

Nu har vi i alla fall gjort klart en hel del av renoveringen. Vi fick lite bråttom när vi fick reda på att lillsessan låg i magen. Här får ni se det som är klart.. Resten kommer snart. :-)


Vi börjar med sovrummet. Där vi har våra helt bedårande byråer som är gjorda helt i spegel. Ett sidobord med bra förvaring. En hel spegelvägg med garderob innanför, men kanske bäst av allt. Tv-n i taket. Nytt golv och ny färg på väggarna.

Sedan så fortsätter vi med vardagsrummet. Där vi satt upp en elegant stuckatur i ett gammaldags utförande. Nytt golv och ny färg på väggarna. Även möblerna är nya. Golvet är fantastiskt lyxigt i ett modernt, snyggt men fram för allt slittåligt material. Golvet är EXTREMT BILLIGT och finns i massa olika utformanden och går att få exakt efter önskat utseende hos GOLVMATERIAL i NYKÖPING. Superproffsig personal som tar sig tid att skräddarsy exakt efter kundens önskemål. Dom kan jag varmt rekommendera.

Vi fortsätter upp till badrummet på övervåningen. Där har vi satt upp en svart snygg kommod. Jag var ute efter en praktisk byrå när min man hittade dessa kommoder som vi har i båda badrummen. Sen satte vi in två relaxfåtöljer där man gärna kopplar av med en kall öl efter en varm bastu och sen lite ananaser förstås. ;-)

Och till sist så kommer vi ner till badrummet på nedervåningen. En djungel, jag vet men jag kan lova att man känner sig avslappnad i ett bad eller ett långt toabesök. ;-) Där funderar jag på att byta ut handfatet mot ett likadant, men i marmorstuk. Måste också tillägga att barntoaletten som ni ser i bild är helt fantastisk för den blöjavvänjande. Den spelar nämligen olika musik om du kissar alt gör det större besöket. Barnen älskar den.

Ja, detta var lite av det vi gjort hittills. Lovar att uppdatera när vi hunnit göra resten. två av rummen är nästan helt klara, sen är det hallen både uppe och nere. Får se om vi hinner med det innan jag läggs in på sjukhus.


Tack för att ni tittade in och på återseende. Bara att ni hör av er om ni undrar något om hur vi gjort eller var sakerna kommer från.


Många kramar från Clådan..... CLAUDIA HOLMSELL... <3

  • 1 603 visningar

Gillar

Kommentarer