Vad hände här?

I dag kom min fina overall. Jag bara älskade den redan när jag såg den på bild. Så i dag när jag fick den så tänkte jag att, är det nu man ska börja träna. Jösses vad jobbigt. Men jag har ju ändå tävlat SM i elitgymnastik. Men nja, den tiden är förbi. Nu är man gammal och ska ta hand om sina barn. 😛

I dag har faktiskt jag varit duktig. Jag har varit hos tandläkaren. Det gick så bra så. Tyvärr måste jag tillbaka, så jag bad att få samma tandläkare nästa gång.

Då säger han till mig att han har cancer och kanske inte kommer att vara där. Men fy. Här sitter jag och är tandläkarrädd o så berättar han det. Snacka om att man kände sig lite smått dum.

Älskade Jordan var också hos tandläkaren idag och killen skötte sig exemplariskt. Så duktig liten gosse.

När jag kom hem så fotade dom mig i min overall för dom menade på att jag ALDRIG skulle börja träna. Nää men fin är den. Låtsas kan man alltid. 😆

​Just i detta nu så sover min älskade man bredvid mig. Jag är trött som fasen och borde sova jag med. Är för trött för att skriva men borde verkligen göra det.  Äh, jag fortsätter imorgon. Natti natti gott folk. Kram på er. 

Ciao 

  • 423 visningar

Gillar