Trolleri trollera, och en jädrans massa pengar bidde det!

Sjunker ner i soffan och konstaterar att denna dag faktiskt var ganska så tråkig. Sjukt många järn i elden som vanligt och dagen bara rusade fram. Men ändå. Min goa rara som jag sköter div saker åt, kommer hem till mig för att få vissa handlingar som jag skött åt henne. Underbara människan har då med sig en massa äpplen som hon tycker att JAG ska skala och sen göra en massa blablabla med.

Ja jag är ärlig, jag hörde att hon pratade men jag lyssnade inte ett dugg på hennes "order" om hur och varför jag skulle göra dessa saker med äpplena.

Suck säger hon och ställer sig och skalar äpplena för att sedan ställa sig vid spisen och koka kräm av det hela. Ja, jag bara ÄLSKAR hennes äppelkräm. ( Bortskämda jag) Tack säger jag bara till denna underbara människa.

Ja ok, detta var det roligaste idag måste jag tillägga. :-)

Sen då. Jo min älskade rara hmmm, "duktiga" man. Ringer till mig och säger att jag måste hjälpa honom. Han hade sååå bråttom till arbetet i morse och han verkligen glömde tanka. Han sa att han är orolig för att inte ta sig från parkeringen från jobbet.

Vad gör då jag? Jo, jag åker hem hämtar 3 dunkar a 25 L. Ja vi fick med dom när vi köpte vårat akvarium. Går in sätter i slangen som jag drar ut på baksidan för att skölja ur dessa dunkar.

Då ringer telefonen.... -Hej gumman. säger grannen i andra änden. Vad faaasen gör du? Ska du köpa sprit?

Ha ha ha näää, jag ska hjälpa min man.. :-) Skratt skratt. Sköljer ur dunkarna som var fulla med akvariesand och åker sedan och tankar dom.

När jag kommer till min man undrar han varför i heeela friden jag har fyllt på sååå mycket bensin. DAAA, uppenbarligen så har han svårt att minnas vägen till tankerian så jag tänkte att jag hjälper till på traven, så han slipper. :-) Han berättade när han kom hem att han nästan fick full tank.. Bra där. :-) Vad gör man inte för sin man. :-)

Sen åkte jag med min son Gabbe, till banken för att äääntligen fixa hans konto och bankkort som han sååå innerligt velat ha.

Kom då på att jag kanske skulle ta och lära mig både Kinesiska, Japanska och Ryska. Varför då? Jo för att skriva till alla i dessa länder att snälla ni skänk mig en krona.. Förstår ni hur enormt mycket pengar jag då skulle få ihop.

Vad skulle jag då göra med alla dessa pengar? Först undrar jag om det skulle räknas som inkomst, gåva eller bara ren vansinnighet. Ja ja det kan man ju ta då. ;-)

Jo gott folk. Jag skulle 1: se till att alla i vården fick en ökad lön. 2: Ge våra skolor. 3: Be alla politiker om 1% från deras löner. Oj oj oj, vad hände här, jo. Jag fick helt plötsligt samma summa som jag började med... :-) Då skulle jag ge till, alla musiker, volontärer, gamla, flyktingbarn och även. Nä detta håller inte, för jag vill ju hjälpa ALLA. Skit också, varför kan man inte det? Nä för att en person kan INTE göra allt, men många personer KAN göra något! Visst!

Nog om ekonomi, för det verkar ju inte finnas en enda människa som kan ha svar på dessa ekonomiska frågor runt om. :-P 

I helgen ska jag försöka hinna med lite skog och mark med mina små... Som här nedan, när min älskade Jordan plockar blåbär och ser ut som ett blåbär själv. :-)

Nu tar jag natt och säger Ciao mina trogna läsare. <3   • 334 visningar

Gillar

Liknande inlägg