TOBBE SITTER PÅ GOLVET OCH VIKER TVÄTT NÄR VATTNET PLÖTSLIGT GÅR OCH FORSAR UT ÖVER HANS ARMAR!

Äntligen fredag och vi ser fram emot en mysig helg med bland annat den sista renoveringen innan bebisen kommer. Nästan alla möbler, väggar och inredning har kommit. Väntar bara på golvet nu. Så innan det läggs så är det bara det sist som ska "piffas" till. Bebisens vaggor har kommit. Varför vi ska ha två är för att vi vill ha en på övervåningen och den andra på undervåningen, så man slipper släpa emellan. Kan också vara bra i och med att jag inte kommer få bära något efter förlossningen då i väntan på min operation för ryggen. Sen får vi hålla tummarna att den inte "smäller" under förlossningen som den gjorde förra gången.

Vi fick ju hem våra underbart vackra byråer gjorda av spegel i går och nu när dom är på plats vid sängen i sovrummet så skulle Tobbe flytta över våra underkläder till dom. Så han sitter på golvet i sovrummet och viker just kläder när jag kommer in genom dörren.

I handen har jag ett litet paket som jag köpt som överraskning till honom. Belinda går strax bakom mig.

Jag ställer mig bara några centimeter från hans hand och han vänder blicken upp mot paketet.

Helt plötsligt så rinner det en massa vatten längs mina ben och eftersom jag har kjol på mig så skvätter det en hel del. Han håller sin arm blixtstilla och bara blänger rakt ner på den. Vattnet plaskar för fullt önjjjjver hans arm.

-Det kommer något! Konstaterar han. Det bara fortsätter att rinna och han höjer rösten något och säger lite skakigt.

-Kissar du på dig? Det slutar ju inte. Det kommer mer. Kissar du? Det blir blött på golvet!

Han har fortfarande kvar sin arm och hans ögon är stora som pingisbollar. Ja, jag tror nästan att dom rullade runt också för den där minen har jag aldrig sett kan jag lova.

DET ÄR VATTEN! Utbrister jag och springer mot badrummet. Lovar du säger Tobbe som fortfarande sitter kvar på golvet och inspekterar sin arm. Varför jag vet det är för att Belinda står utanför sovrummet och filmar.

Jag far in i badrummet slänger av mig byxorna och sätter mig på toaletten. Då kommer givetvis Jeline 5 år gammal tillsammans med sin storebror Jamie inspringandes i badrummet för att se efter vad som händer.

-EEEUUU mamma, du kissar ju på dig. Eller är det bebisen som kissar i din mage? Ha ha ha kära barn akta lite på er så ska jag ropa hit pappa.

Kom älskling ropar jag. Jag kommer ropar han från golvet där han fortfarande sitter paralyserad.

Han kommer in i badrummet och konstaterar att det är väldans blött på golvet. Han sätter på kranen och sätter sin arm under vattnet. Han fortsätter även här med sin paralyserande blick, men nu är den riktad mot mig som sitter kvar på toan. Armen, ja den har han fortfarande under vattnet. Det rinner och rinner och han tvättar och tvättar men säger inte ett knyst. Han bara står där och tittar.

När vi påpekar att han faktiskt har sin arm under vattnet och att den förmodligen borde vara ren nu så rycker han till lite. Tar bort armen och torkar av den. Han tar toarullen som står bredvid mig och ska in och torka i sovrummet. Ja för badrummet skulle jag minsann få torka upp själv uppmanar han.

Han går in i sovrummet. Torkar upp lite av vattnet och lyfter på mattan. Tittar under den och sätter sig och fortsätter vika kläder. Han måste få klart detta snabbt nu, för dom kommer ju att behöva skicka oss till Eskilstuna säger han.

Jag kommer in till honom pratandes i telefonen och jag säger ok, hej då. Förklarar för honom att ambulans är hitskickad av dom jag pratade med.

Där klarar vi inte riktigt av att hålla masken längre, utan jag böjer mig framåt och skrattar lite så där pillemariskt som bara jag kan.

Är det ett prank frågar han då?

Jaaaaaaaaaaaaa älskling förlåt, vi skojade bara lite med dig. Men va? Vattnet då? Eller kissade du på dig?

Neeej, jag hade en treliterspåse med vatten i trosorna. Så när jag tryckte paketet jag höll mot mig så rann vattnet ut. Jag såg givetvis till att det var varmt också eftersom jag visste att vattnet skulle träffa honom.

När han då äntligen fattar att det är skoj, så stelnar han till nån sekund för att sedan skratta både av lättnad men också att vi kom på detta. (han blev ju inte arg i alla fall)

Jag kan säga att det var lite av en hämnd på det han prankat mig med. Han ringde mig när han varit på en hockeyträning och säger att han är på väg till sjukhuset och att jag måste komma dit för det är nog brutet. Jag som var gravid med en miljon hormoner i kroppen började gråta och sprang fram och tillbaka i ren panik för att komma på hur jag ska lösa barnvakt för att så snabbt som möjligt kunna komma till honom. Grejen är den att vi skojade innan att han skulle akta så han inte bröt sig, eftersom det var hundra år sedan han spelade hockey. Så då såg han sin chans att pranka lite. Och det var heller inte första gången som han gjorde det, så vi kände att vi faktiskt helt lagligt kunde göra detta tillbaka.

Och vet ni! ALLT FICK VI MED PÅ FILM I DAG. När vi tittade på filmen så blev det ju ännu roligare. Vi skrattade så vi tjöt, a i alla fall jag och Belinda..

Så nu har vi fått en humorfylld fredagskväll. Tobbe tyckte faktiskt att det var lite roligt han också.

Nu varvar han ner till lite pangpangspel med ungdomarna och jag sitter i sängen och njuter i vårt nya fina sovrum.


Bilder på renoveringen och inredningen kommer sen när allt är klart.


Ha nu en underbar helg mina vänner.

Många kramar från Bellis, Tobbe och mig. <3

  • 1 795 visningar

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg