Självklart delar jag med mig av miljonvinsten!!

För ett år sedan den här tiden, så trodde jag väl ALDRIG att jag skulle få vara med om allt detta som detta år har givit mig/oss.

Har en ny liten bebis här bredvid mig som jag aldrig kunde drömma om att jag skulle få. Vi hade ju liksom 6 st barn innan och sa att det nog var bra så. Vi är två personer som älskar att ha många järn i elden. Min man arbetar med otroligt avancerad ekonomi och siffror över huvud taget. Jag som då älskar att jobba med människor, hjälpa barn och ungdomar som har det svårt, ekonomi, vägledning, att hjälpa andra, hjälpa andra lite till, medverka i såväl reklamfilm som statist"roller", baka, inreda hemma, ta hand om alla 7 "9" barn, se till att finnas till för den som behöver......

Jösses, jag kommer ju bli dumförklarad när ni läser detta. Blondinen som trodde det var 48 timmar per dygn. Ha ha ha. Men det är lite jag, att ha 113 bollar i luften men även några på rullning på golvet. :-)

SÅ är det ju bara det att det är min absolut bästa dag på hela året om 4 dagar. JULAFTON!

Jag älskar det. Jag älskar julen, jag älskar dess värme och lyster som vi får i våra hem med alla mysiga pyntningar. Det röda gör ju en enorm värme i hemmet. Sen har vi även en tomte utanför som är nästan 3 meter hög. Vi har en laserlampa som inte bara lyser upp baksidan och poolen, utan även gärdet och skogen bakom.. Jag kan stå i fönstret både länge och väl på natten och blicka ut över denna enormt vackra utsikt...

Sen kommer vi till det här tragiska i det hela.

Mitt hjärta blöder verkligen.. Det finns de barn som inte får några julklappar och om dom får det så kanske det handlar om ett enstaka paket som inte är alls vad dom önskat.

Varför då? Jo för föräldrarna har inte råd. Dom är hårt arbetande föräldrar som tar hand om hus och hem, men dom har inga slantar kvar efter att räkningar och dyl är betalda.

Jag har under de sista 5-6 åren skänkt saker som blivit julklappar till barn. Jag har suttit med mina barn och förklarat för dom att alla inte får några paket av tomten.

Vad min son då säger är att. -Mamma var är den där kartongen med leksaker du packade när vi flyttade? Kan vi inte hitta något i den och ge till några barn.

Sen har vi ju den där gunghästen som du alltid snubblar över, den kan vi ju ge bort till nån tjej som egentligen vill ha en egen häst men som inte har pengar till en. Eller ja det kan ju faktiskt vara en kille också.. Jag och Jamie brukar ju rida på en häst, en riktig häst du vet Bella, fortsätter han.......

Nä, det är inte deras storasyster han menar här :-) Det finns faktiskt en liten skettis som killarna bara älskar att få sköta om och även sitta upp på. För både trava och halvt galoppera kan dom minsann..

Min dotter 16 år, skriver om barn som verkligen far illa. Ja samma sak som musikhjälpen handlar om. Hon är helt fantastisk i sitt tänk och önskade engagemang.

Hon har tack och lov blivit som sin mamma. Tänk på att hjälpa andra så gott du kan, så har du bidragit till en bättre värld på ditt sätt..


Länkar hennes sista blogginlägg här så får ni se hennes otroligt fina ord och tankar. Hon har även gjort ett skolarbete om att vara Gay, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Även där har hon slagit huvudet på spiken och prickat helt rätt i tankar och känslomässig välmening.

http://nouw.com/belllas/trottnat-rejalt-pa-manskligheten-32310748

Om jag hade ett lika stort hus som hela Sverige, så skulle jag bjuda hem så många jag bara kunde på julafton. Jag skulle ha alla de olika rätter man verkligen kan tänka sig. Så att ALLA kunde äta sig mätta på det som just dom gillar.

Sen hade jag haft en julgran stor som globen där jag lagt in julklappar som räckte till alla. En skridskobana med skridskor och fika, en pulkabacke, spel och leksaker så alla bara kunde få njuta fullt ut och känna en enorm glädje, med kärlek, värme och gemenskap..

Ja, vilken dröm!!!!

Jag fick frågan vad jag skulle göra om jag vann eller ärvde en jädrarns massa miljoner. Jag vet inte vad jag skulle göra direkt, svarar jag. Jag funderar på vilka jag skulle ge pengar till först.

Jag har alltid älskat att ge med mig av saker, dela med mig osv. Visst det har bitit mig där bak ibland, men va fasen godheten har jag faktiskt kvar det vill jag lova.

Jag vann miljoner och självklart delar jag med mig, skulle vara min mening sagd..

Önskar er ALLA nu en helt otroligt God Jul och ett vansinnigt Gott Nytt år!
Hoppas ni både ger och får kärlek och värme....

Kramar från Claudia Holmsell mina 7 barn och min älskade man.


  • 1 565 visningar

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg