Ok att säga Good Bye till någon!? Nu måste hemligheten komma fram!

Din vän är ju din vän! Eller? Ni har varit vänner i så många år och ni har alltid pratat om att ni verkligen alltid kommer att vara vänner. Kan man då be vännen att dra dit pepparn växer? "bara" för att hen har 1. Slagit till ditt barn. 2. Raggat på din fru/man. 3. Stulit något från dig. 4. kränkt dig på flera olika sätt, lånat pengar som ej betalats tillbaka ljugit om något eller klivit rejält över gränsen på något annat sätt?

Ja vet ni, det FÅR man faktiskt göra. Det är ok att tycka att denna person inte har mer i ens liv att göra.

Självklart kan jag som vän uttrycka mig plumpt på något sätt som min vän tar illa vid sig av, men jag törs nog fasen påstå att om hon eller han tar upp det med mig så skulle jag till 100% förstå själv att jag faktiskt sårat en person och genast be så mycket om ursäkt. JAg skulle ALDRIG avsiktligt såra någon annan människa.

I bland kan det handla om så betydligt mycket mer allvarliga saker än så.

Folk undrar i dessa lägen. Hur ska jag bete mig nu? Ska jag blunda? Ska jag bli arg? Ska jag be fanskapet dra åt fanders? Ja ni är nog många som känner igen er exakt i det jag skriver.

Vad jag vill säga med detta inlägg är.

Var inte rädda för att tala om att någon sårat er. Har en vän gått över gränsen på ett eller annat sätt så är det inte din vän. En vän stöttar dig, en vän finns kvar när alla andra gått hem, en vän kan du lita på.

Du får inte vara rädd att klippa banden med en person som gör dig illa på ett eller annat sätt!!!!

Nu relaterar jag BARA till ungdomarna i mitt liv.

"Men jag vågar inte för då kommer Gösta och Arnold att bli sura på mig om jag inte vill ha något med Augusta att göra." Men Augusta har ju faktiskt ljugit och sagt att det var DU som stulit dom där sakerna den där kvällen, som ni alla vet att det faktiskt var Augusta som gjort. Varför ska du då fortsätta vara vän med henne pga att du är rädd att förlora de andra vännerna?

Man kan försöka prata folk tillrätta. Tro mig I BLAND fungerar det, men i bland är det hopplöst och då är det bara att släppa. Du vet vad du vet och du tycker vad du tycker. Sluta vara så rädd. Sätt ner foten och säg vad du tycker. Fattar inte personen i det hela detta så finns det då fasen INGEN som kan tvinga dig att ha en umgängesrelation med denna person.

Fine, om vi kommer till föräldrar.

Först vill jag bara säga en sak.

Det finns INGEN som helt plötsligt bara börjar hata sin/sina föräldrar UTAN anledning!!!!

Det finns dom som ljuger om att dom satt in pengar på sitt barns konto för att verka snälla. Dom ger pengar på såväl födelsedagar som julaftnar och säger att dom sitter på sparkontot. Vilket dom inte gör, där finns zero zipp zipp NADA. Dom tror att dom är snälla men dom sårar barnet bara mer.

Om du burit på en hemlighet att någon gjort dig illa. FRAM MED DEN SÅ ATT INTE FLER RÅKAR UT FÖR DET! Jag förstår att det är superjobbigt att berätta sanningen. Men hitta en vän eller vem som helst som kan framföra sanningen åt dig. Ingen ska komma undan med att ha gjort någon illa, så att den personen ska gå och må dåligt resten av livet för något en ANNAN människa gjort.
Eller ännu värre, att du skadar dig själv för att du mår så pass dåligt av en händelse du inte valt.

Sanningen går att få fram utan att det kommer fram att det just är DU som berättat.

Återigen så önskar jag att jag kunde hjälpa varenda en som mår dåligt men jag börjar med de som kommer till mig och ber om hjälp, självklart hjälper jag.

Sen finns det ju Rikspuckon som liksom bara är ute efter att vara elaka. Ja, jag råkade tyvärr ut för detta häromdan. Ett fanskap vi inte känner som skadade två av mina barn psykiskt.

Kommer inlägg om hela historien, så ska ni få höra hur fan "folk" beter sig.

Nu tar jag natt och kryper till kojs.. Önskar sååå att alla människor en dag bara får må bra!

Hoppas ni alla haft underbara dagar.

Kramar från Claudia Holmsell...


  • 2 visningar

Gillar