Nu börjar jag bli rädd på riktigt!

Ja att ligga här med konstanta sammandragningar börjar bli lite läskigt.

Funderar på varför i hela friden dom är så täta och många? Måtte dom inte påverka tappen nu. För vad händer då?

Min rygg är då tydligen att jämföra med en trasig krok. Ponera att en krok gått sönder och du tejpar ihop den och hänger sedan en mugg på kroken, som du då och då fyller på med vatten. Du vet aldrig hur mycket vätska du får i innan kroken rasar till golvet.

Likaså är det med min rygg och graviditeten som växer.

Så min läskiga fråga som ingen läkare vågar svara på är. Hur länge klarar ryggen av en växande bebis? Vad händer om ryggen kraschar redan i v 27? Kan jag föda normalt? Blir min ryggoperation direkt efter förlossningen?

Ja, mycket frågetecken som jag gärna skulle vilja räta ut. Sen dessa sammandragningar, varför gör dom entré redan nu?

Nåväl, att spekulera kan göra en tokig. Så jag gör som jag blivit tillsagd. En dag i taget, ta det lugnt, stressa ej (nej nej inte jag inte)

I dag har inte varit en stark dag direkt. Vaken natten igenom. Min man gjorde i ordning frukost med en riktigt smarrigt omelett. Såg till att ta mina hemska tabletter tidigt, så jag skulle hinna få bra effekt av dom och även få i mig lite frukost.

Den frukosten fick tyvärr inte stanna kvar så länge. Sedan blev det sängläge för mig nån timma, då hela vida Världen snurrade. 👀

Mina älsklingar är så goa så dom kröp upp bredvid mig i sängen och strök mig över huvudet kramade mig och viskade ngt som, vila nu en stund. 💖

Annars har helgen bara varit full av mys och bus. Tårtätning för fullt då vi firade lilla Jamies 4-årsdag lite tidigare. Han fyller på tisdag.

Så vi hade bästa gudföräldrarna på besök. Sen dök också min älskade vän och gamla granne upp med lite presenter till både mig o barnen. 💖

Nä ni, nu ska vi försöka somna här i sängen och se om sammandragningarna kan ge med sig.

Fortsättning om denna graviditet och "annorlunda" Familj fortsätter.. Jösses, har knappt fattat att vi snart har nr 7 hos oss.

På återseende kära läsare.

Ciao.... 💖

Gillar

Kommentarer