Nu akutfärd till Mälarsjukhuset Eskilstuna.

Han den där där uppe har ju valt "rätt" Familj att ge sig på.


Åker in till sjukhuset för att ta blodprov på lillan. Blir tillsagda att åka hem och invänta samtal och svar inom någon timma.


Sex timmar senare så ligger lillan i sin vagga och jag går förbi henne och tittar till. Ser då att sonden (slangen i näsan, hon får mat genom) är urdragen.


Ringer upp till sjukhuset i Nyköping och frågar om dom har möjlighet att sätta dit en ny.


Självklart, välkommen upp så fixar vi det. Vi råkar ha en sköterska här idag som faktiskt kan.


Ååå hon är ju bara underbar. Vet mycket väl vem hon är, då hon tog hand om sonen Gabriel som föddes för 14 år sedan i v 30. Ja, då hade man barnavdelning i Nyköping. Skönt då är vi i goda händer.


Går ut till bilen lite hastigt och min jäkla rygg smäller till igen. Tack och lov bara i överryggen så jag faller i alla fall inte handlöst i backen.


Biter ihop kliver in i bilen och åker upp till sjukhuset med lillan. Underbara Bellis, min dotter följer med.


Kommer in och den goa sköterskan hälsar oss välkomna och tar lillan till skötbordet. Hon passar till och med på att undervisa sina kollegor, så att dom ser hur man sätter en sond på så här små barn. 2,2 Kg som lillan väger i dag.


Tackar så hjärtligt för proffsig hjälp. Passar också på att fråga hur blodprovet var iom att vi fortfarande inte fått något svar på det.


Vad för prov? frågar sköterskan.

Bilirubin, svarar jag. Vi var inne här i morse och tog det.

Man går in och söker efter svaret i datorn men utan resultat. Jag pratar även med Eskilstuna Mälarsjukhuset, där vi fortfarande är inskrivna på Neo men hemma på tidig hemgång som det heter så Eskilstuna skulle bevaka provsvaret.


Provsvaret är borta och ingen kan hitta det. Ingen har heller fått någon rapport om det.


Så det var ju "tur" att lilla gosan råkat dra ur sonden så att vi åkte in för annars hade aldrig någon ringt oss med provsvaret.


Efter en stund så lyckas sköterskan få fram svaret som då INTE är bra alls. Jaylie behöver OMEDELBAR vård.


Vi måste omgående ta oss till Eskilstuna Mälarsjukhuset.


HJÄLP! Jag får inte åka själv iom min rygg och min man kan inte åka själv då jag har maten i boobsen. Gaaah.


Ok! Börja rodda och ringa runt efter barnvakter, skjutsar till skola och dagis i morgon bitti. Stackars lilla Jordan som fyller sex år i dag. Vi hade firat honom lite igår och idag hade vi hunnit med tårta och sång för honom. Men paketen skulle han få öppna på eftermiddagen när alla var hemma.


Men nej i stället får vi stressa hem från Nyköpings sjukhus, ringa runt för att ordna med allt och i all hast ge honom paketen, när han frågar. -Mamma varför packar du? För att i nästa sekund förklara att mamma och pappa måste åka ifrån dom IGEN. Inte finnas där och säga god natt men att vi inte ska vara borta så länge denna gång.


Ja som jag skrev i början så har rätt Familj drabbats, om jag får uttrycka mig så. För alla barn förstår, det kommer vänner dit för att hjälpa till. Våra föräldrar ställer upp med skjuts till alla barn, skjuts till oss och även mat/matsäck till oss. Och vi fixar verkligen detta TILLSAMMANS!


Min man och jag är ett sant team. Jag matar bebis, fixar kläder till de barn som är hemma. Min älskade man packar och planerar för morgondagen även han. Vi hjälps åt att förklara för alla barn vad som händer och att vi snart är tillbaka. Lillasyster måste bara få träffa läkaren lite så hon växer på sig och blir större så hon kan leka med alla hon med.


Ja vi är verkligen som gjorda för varandra och även för våra barn. Vi fixar då fasen allt. Tack och lov att vi har den support och hjälp runt om som vi har.


Men nu är jag så otroligt less på dessa otursresor vi får utstå hela tiden.

För i detta nu så sitter vi åkandes i akutfart till Eskilstuna. Vägen är katastrof, regnet öser ner och det är bäcksvart. Men snart, snart, snart är vi framme..

Under skrivandes stund så har vi hunnit fram.


Så nu håller vi alla tummar och tår att vår lilla sessa blir bra snabbt.


Tack älskade ni att ni orkar läsa min sista tiden lite smått tragiska blogg.


Men efter regn kommer solsken. Älskar min man och mina barn över allt annat och jag kommer kriga och vårda dom alla på det bästa sätt jag bara kan. Ja våra bonusungdomar vi har som inte är våra egna är också en del av vår Familj som vi är glada för att vi får ha i vårat liv.


Uppdatering kommer.

Kram på er. 💖💖💖

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
styrkekramar till er💕🙏🏻 Håller tummarna att lillan blir snabbt bra
nouw.com/lii76
Cladan
Cladan,
Tack så jättemycket.. <3
nouw.com/cladan
Nathalie
,
Hoppas hon blir bra snabbt så ni får komma hem till dom andra igen.
Cladan
Cladan,
Tack snälla.. <3
nouw.com/cladan
Hanna
,
Men vilken otur ni har 😟 Håller tummarna för er
Cladan
Cladan,
Tusen tack.. 😊 <3
nouw.com/cladan