När Jordan kom ner för trappan så höll jag på att svimma.

Idag är det 5 år sedan som jag var på sjukhuset, där dom konstaterade att jag hade alldeles för lite fostervatten. Jag var tvungen att föda barn nästan direkt.

Ööö säger vi, vi har två barn som väntar hemma på att vi ska ha fredagsmys och äta middag. Måste bara hem och fixa barnvakt då dom bara är 8 och 10 år gamla.

Ingen fara svarar läkaren. Åk hem i lugn ro och mys med barnen och ät middag. Sen kan ni komma in igen så sätter vi igång dig.

Ja jo men just det. Eller hur att jag kunde ta det lugnt och bara sitta still och mysa. Nä, hispig, stressig och bara skitnervös.

Nåväl den dagen så föddes vår lilla sötnos Jordan.

När vi skulle äta middag ikväll (bara vi i familjen och två kompisar till Belinda som bor här i helgen ) Så kommer Jordan ner klädd så här.

​Han har tagit en pall, klättrat upp och tagit ner dessa kläder från sin garderob och satt på sig. Han sa att han vill vara fin när han fyller år... Underbara goa unge. Han går i sin vackra fars fotspår.

Men det stora kalaset har vi imorgon och då vill han givetvis ha samma kläder. :-)

Fina Linda och Tilda kom och överraskade med ballonger och paket. Underbara vänner vi har omkring oss. 😚

Klockan sju så tog Jordan filten och drog över sig i soffan för att på momangen somna gott.

Nu väntar vi in morgondagen med rabarberbubbel som min vän Malin lurat på mig. SATAN i gatan vad gott det var. Kommer bli bubbelalkis nu. Jag Tobbe och Montasami bildar bubbelklubb :-)

Trevlig lördag alla.

Ciao.

  • 486 visningar

Gillar