Man kan misshandla utan att slå. Stackars barn

Blir efterlyst, men håller sig undan.

Lämnar sin 10-åring ensam i sin lägenhet en hel natt. Tar barnets telefon så han inte kan kontakta sin lyckligt ovetande mamma.
När man låter sitt barn åka och besöka föräldern för att man vill vara snäll och det visar sig att barnet sitter instängd i en lägenhet med en alkoholiserad gubbe som bara låg i sängen och inte ens kunde tala om vilken adress han befann sig på när den andre föräldern ville komma och hämta barnet, då den andre föräldern varit ute och orsakat en olycka och inte fanns tillsammans med sitt barn i sin lägenhet. En förälder som rör sig i kriminella kretsar tillsammans med barnet i sin lägenhet. Det är inte så konstigt att man inte vill att barnet åker dit och sover kvar då.

Listan kan göras enormt lång, men det är värre än den värsta thrillern törs jag påstå.

Ett barn som till slut endast fått ha sitt umgänge med sin ena förälder på bestämda tider dagtid. Inte ens det gick bra. Föräldern ville ha hand om sporten så dom kunde ses då. Visst absolut. Men det gick visst inte så bra det heller. Föräldern "glömde" visst att betala avgifterna och glömde även att informera den andre föräldern om detta, så det slutar med att barnet inte får spela pga att det inte fanns någon försäkring. Ljög för sitt barn och sa att barnet inte blivit uttagen av laget att få följa med på cup, när det i själva verket var så att föräldern INTE betalat. Heller inte kontaktat den andre föräldern för att be om hjälp.

Beställt kläder mm till barnet och skickat fakturan till barnets andre förälder.

Fått hjälp med så väl pengar som mat som hjälp med bilar osv av den andre föräldern och dennes respektive, men ändå bara fortsätter att fara med osanning, ställa till med strul och oro för sitt egna barn!

Sen när föräldern har det lite svårt ekonomiskt så tar föräldern barnets födelsedagspengar.

Säljer barnets julklappar som denne har fått, så som spel, datorer telefoner. Sjukt!

Föräldern ljuger för både social och försäkringskassa att barnet bor där på halvtid, vilket inte stämmer. Men då får man ju mer pengar.

Gör en ansökan på barnbidrag i förhoppning att den andre föräldern inte ska något få veta.

Förfalskar den andre förälderns namnteckning att barnet skall ha barnomsorg, så att pengar för även det betalas ut. Ett barn vid lite högre ålder har definitivt inte barnomsorg om det inte skulle finnas några funktionella hinder.

När det uppdagas påstår föräldern att den har skrivit FEL!

Har ett kort som tillhör ett företag man arbetat för under en kort tid, som man använder och tankar diesel på som man sedan säljer.

Kör runt i en totalt olaglig bil med sommardäck bland annat som man otaliga gånger blivit stoppad i. Flertal gånger med barnet och dennes vänner sittandes i bilen.

Säger till barnen i bilen att man kört för fort att det är därför polisen tar bort plåtarna från bilen.

Lurar till sig pengar från vissa föräldrar. Påstår att barnet inte har några kläder och måste låna pengar för att köpa just kläder, trots att barnet bor hos den andre föräldern.

Erbjuder folk att köpa billiga märkeskläder som inte är införskaffade på laglig väg. Ger även sitt barn utav dessa märkeskläder. Kvitto ifrågasätts så klart, men ja svaret kan man ju lista ut med lilltån.

Sen när man gjort allt man kunnat och det inte går så går man i all desperation och gör en anmälan på barnets andre förälder och även plastföräldern att dom skall låta barnet fara illa på något sätt, så att man i samma mening säger att det är bättre barnet bor hos mig och då får jag barnbidrag och underhåll.

Barnet som lever i en fullständig familj med kärlek, värme och en total syn på barnen i första hand. En familj med två föräldrar (den ena plastförälder) som gör allt för alla barn under samma tak. Barnen är medräknade på allt. Så att barnet skulle bli skadat på något sätt är rent förtal. Så totalt galet hur man kan välja att agera på ett sådant sätt. 

Lurar folk att ta lån i sitt namn och att denne skall få en större summa för det, när det slutar med att personen som oftast är ung går på detta och sitter där med ett lån som någon annan tagit del av som nu denne själv får sitta och betala.

Helt galet om ni frågar mig. Hur sjutton kan man göra något sådant?
Hur har man mage att göra så här? Dels också går villkorligt, då är det väl ännu mer korkat.

Är man så mån om sitt barn som man påstår. Ja då kanske man skall sluta med kriminella saker, man borde skaffa ett riktigt boende, man borde intressera sig för barnets skolgång och även ha lite inblick där med lärare scheman läxor och så vidare. Eller har jag fel?

Jag har sagt det många många gånger förut men det tåls verkligen att upprepas.

DET ÄR BARNET som lider. Låt bli att såra våra barn. Var snälla mot barnen.

Barnen har rätt till båda sina föräldrar, men barnen har också rätt till en trygg och stabil uppväxt!!!

// Clådan <3 <3 <3 


  • 1 655 visningar

Gillar

Liknande inlägg