Kärlekens verkliga bubbel, en riktig explosion men ingen kunde väl ana detta!!!

Hur sjutton kunde det bli så här?

Jag läste om det för 20 år sedan och kunde väl ALDRIG ana att detta skulle, ska jag kalla det "drabba" mig!

Det är ju liksom lite jag i ett nötskal.

Ja ni vet, att både bjuda på sig själv men även dela med sig av både sina ledsamheter och glädjestunder.

Va fan, jag är jag och det här händer oss eller kanske bara mig och det vill jag verkligen dela med mig av.

För det första, så kan det kanske hjälpa andra. För det andra, så kanske det bara är en rolig läsning..

Detta inlägg handlar om det som ni kanske vet ligger mig varmt om hjärtat, nämligen KÄRLEK.

Ja jag vet, det är mycket kärlek i mina inlägg, men va fasen, vad vore vi väl utan den så säg?

Jag har nog så länge jag kan minnas varit väldigt kärleksfull och mån om typ alla.

Kärlek för mig är sååå mycket mer än just kärlek till en partner.

Kärleken till ett barn, en förälder, ett syskon, ett intresse, djur, en konflikt (då menar jag kärleken till att vilja lösa en konflikt oavsett om det handlar om en relation eller ett "problem" i ett skapande) En kärlek kan också vara lite smått tokig. Vad menar hon nu?

Jo. När jag bäddar barnens sängar så ser jag till att nallarna sitter/ligger skönt. Hur knäpp är man inte då? Ha ha. Eller när mina älskade skor ligger på varandra i en säck, det går ju inte för då kan dom som ligger underst få ont. 😱😱

Nä, jag har verkligen aldrig påstått att jag är normal. 😝 Men jag lovar er att jag fanemej tänker med hjärtat.

Min man och jag var ute på lokal i går. Ja jag är nu en gammal tant eftersom jag använder mig av det uttrycket. Så för er yngre läsare så betyder det att vi var PÅ KROGEN! 😱

Vi har varit ett par i åtta år och gifta i SJU!

Det är nu vi kommer till det verkliga.

Min man Tobias och jag träffar varandra varje dag, såklart eftersom vi är gifta. Men vi pussas alltid, vi talar alltid om hur mycket den andre betyder, vi säger varje dag att vi älskar varandra. vi myser mycket och vi sover väldigt gärna ihopklistrade. Fick höra som tonåring att ett partnerskap aldrig skulle hålla i sig, för man ledsnar efter si så där fem år. Man slutar ha sex, man pussas inte, man glömmer bort att säga snälla saker. (Men va? Allvarligt?) 

Men här GÖR det verkligen det.

Vi går ut bland gamla vänner. Vi går ut ca tre gånger på fem år. Men vi har bara SÅÅÅ kul tillsammans. Vi peppar varandra timmarna innan vi ska i väg. Vi duschar, vi testar kläder, vi kollar olika lookar. Vi har den berömda selfie/posetimman tillsammans.  Alltså vi är verkligen ETT med varandra.

Sen ute så skrattar vi tillsammans, vi ÄR tillsammans, vi dricker läskiga saker tillsammans och vi är GALNA tillsammans. Min man är som mig, han månar verkligen om alla. Sitter det en kille/tjej ensam, så bjuder vi in hen i vårat umgänge och sen tar vi en öl och låter personen skratta MED oss. En gemenskap som kanske betyder allt för någon som i vanliga fall bara känner sig ensam.

Mina fötter värker så in i bomben eftersom jag PROMPT ska ha på mig superhöga klackar, så vad tror ni min älskade gör! Jo, han slänger upp mig på ryggen och BÄR mig så jag ska slippa ha ont.

Han däremot har ont som FAN i ryggen i dag. Och om ni vill veta sanningen så har även JAG träningsvärk i armar och rygg, då jag försökte hålla mig kvar krampaktigt på hans rygg.

Jag har ju då varit stillasittande i över ett år sedan olyckan, då min rygg gick av.

Men det jag vill säga är att vi liksom bara älskar mer och mer för var dag. Och jag trodde faktiskt inte att detta var möjligt efter allt man hört och all otrohet man sett runt om. 😢

Blir lite förvånad själv när jag dag efter dag fortfarande känner denna enorma åtrå som jag faktiskt gör till min man.

Jag drömde om detta och jag kan säga att det GÅR verkligen. Trodde väl aldrig att det skulle hända mig, MIG! Först bli upp över öronen förälskad så man knappt vet vad som är tid och rum till att det bara fortsätter efter alla år...

Jag är så otroligt tacksam för denna enorma kärlek som är mellan oss och våra barn. Våra SJU underverk som även dom är våra Always and Forever.

Ge inte upp gott folk han/hon finns där ute. När ni minst anar det så dyker din själsfrände upp.

Var rädda om varandra och ge av er kärlek, för man vet aldrig när man slits i från varandra.

Kramar från Clådan............. 💘

Claudia Holmsell....


  • 1 127 visningar

Gillar

Kommentarer