Jag har en dotter med Downs Syndrom! Men du har dödat en människa!

Sitter i detta nu och bara gråter å min dotters vägnar.

Jag hatar att folk ska vara dumma. Vad har killen i detta fall gjort dig? Kommer min älskade dotter få gå samma väg till mötes?

Den som säger att en person med DS skulle vara en elak människa, den får mer än gärna träda fram till mig och berätta hur och när!

För jag läste nyss en sak om en kille med DS som blev så mobbad. EJ OK!!!!
Det är ok att slänga ur sig elaka saker om våra fina älskade ds-barn/vuxna som verkligen inte vill NÅGON illa. Men att våga stå emot terror och skit nä det vågar vi inte.

Alltså jag spyr verkligen på denna värld just nu. Kärlek, respekt och godhet finns det ingen som tar på allvar. Allt handlar om politik och du ska tycka som jag annars ska jag döda dig din jävel.

För fan! Hur många oskyldiga människor ska ni offra innan ni är nöjda? Jag fattar verkligen inte ett skit. Hur kan man tycka att man är en bra person när man ser till så att så många som möjligt dör, så många som möjligt blir hånade för att dom inte är "perfekta" enligt samhället!

Nu låter jag rasistisk, men det skiter jag i. För jag gillar snälla människor, sen struntar jag fullkomligt i vilken hårfärg hudfärg, kön eller läggning personen har. Alla är vi människor, men är det då ok att någon som kommer till vårat land endast får betala 50 spänn för att få sin mun fixad? En person som 1 timma senare efter tandläkarbesöket spottar på en kille med DS, ser ner på honom och säger en massa nedlåtande saker om honom? Berätta att han faktiskt dödat någon i sitt hemland. Han ska väl bara vara så innerst tacksam att han fått komma till en trygghet, en fantastisk Värld att upptäcka utan rädsla för döden! Men att då ge sig på någon så där, nä du det är INTE ok!

Inte fasen skrattar vi åt dig vid gränsen och säger.
-Jag vet att du blir dödad om du åker tillbaka men va fan försvinn nu och sparkar dig tillbaka. Nä vi tar hand om dig och du får bra mycket mer än många andra som faktiskt tjänat vårat Sverige i hela sitt långa liv på många sätt någonsin har fått.

JAG har fått HELA min mun förstörd pga hormoner. Jag har tappat en del av alla tänder i hela munnen. Det bara rasar samman kan jag säga. Det är INTE att jag missköter min munhygien för det gör jag inte. Men att jag ska få min mun lagad, det skall kosta mig ca 200 000 kr om det räcker.

Jag har fött massa barn, visst, men jag har då fanemej arbetat mig igenom hela deras uppväxt nästan från samma dag dom fötts, men inte är det någon som varken tackar mig eller hjälper mig med mina tänder för det. Jag får inte ens teckna en sån där försäkring.

Snacka om diskriminering!!! Ska ni skrika fula ord till mig med ful mun då, när jag står där vid kassan och hjälper mina kunder

Sen ska folk döma folk för vadå? Hur dom ser ut? Eller tar ni koll på vilka syndrom alla har? För då jävlar lovar jag er att ni har att göra.

Att kalla någon för äckel för att man jobbar i en matkedja. Skratta och säga fula ord till killen i samhället där han faktiskt bor. Tycker samhället verkligen att det är ok? En person som mottager dina kunder på ett extraordinärt sätt som i annat fall bara hade varit ett konkret HEJ!

Nä lägg av för fan. Våra DS-barn-människor är väl de finaste människorna som finns. Dom är alltid glada och nöjda och är lite som jag, en sån som verkligen aldrig vill någon illa. Visst är du elak mot mig eller de mina så kommer jag inte älska dig och vara gullig tillbaka.

Ska man då skrika dumma saker och håna en människa som enligt din mening inte är som du? Tro mig INGEN är som du, ALLA är vi olika på ett eller annat sätt. Men att ge sig på en person med DS som verkligen bara älskar livet och glädjen i att få vara del av ett liv. Om du kan stå där och tycka att det är ok.

Snälla gå och kolla på botten av Vättern, för där tycker jag att du hör hemma i så fall..

Vad fasen hände med samhället? Varför blev alla livrädda för att både agera och att tycka?

Om det är några ni ska svartmåla så är det INTE våra älskade DS-barn, dom är som sagt "byggda" av kärlek. Nä, då är det dom där förbannade "du ska tycka som jag annars jävlar-människorna"

Nu låter jag arg vilket jag verkligen är. Ge er på era egna mannar och strid ni som gillar att strida och lämna alla andra utanför eran elakhet.

Vill ni veta en sak?

Alla har alltid tyckt och tänkt vad andra ska göra eller inte göra. Jag har alltid fått höra att jag verkligen inte borde skaffa fler barn! Ni har ju så många! Och varför inte då? Undrar jag. Jag har då alltid gett ALLA mina barn kärlek värme och så mycket mer. Sen finns det dom som får ETT barn eller tar sig an ETT barn som bara trycker ner, misshandlar och förstör barnet. Är då inte det värre så säg?

Mina sju barn lever i kärlek och värme med bekräftelse var dag.

När jag var sjuk och hade tre av barnen hemma så KRÖP jag ut till kylskåpet för att fixa dricka och smörgåsar till dom. Dom var prio ett. Jag vägrade visa att jag var svag när dom också var det. Dom var i Centrum och skulle tas om hand. Och jag fixade det hur jäkla svag JAG än var.

Så för i helvete, ge er på dom som VILL kriga och ha ett katastrofalt samhälle. Inte de som lever i och för kärlek.

Ska lilla älskade Jinelle bli kallad för jävla mongo bara för att hon råkar ha en extra kromosom? En tjej som är så glad och som förmodligen alltid kommer att vara glad att hon blir sedd, en tjej som ler glatt åt dig vareviga dag, en tjej med en sådan livsgnista som liksom bara smittar av sig på ett sånt där mysigt sätt, en tjej med uttryckliga tankar TROTS att hon inte kan prata, en tjej som alltid säger hej, en tjej som aldrig kommer att vilja skada någon annan människa.

Nä ni, ge er på de som verkligen skadar och är elaka så ska ni se att vi får en mycket snällare Värld. Visst det är mina drömmar igen som kommer fram. För så kommer det väl aldrig att få bli.

Men jag måste få hoppas och önska, för hoppet är det sista som överger en har jag hört.

Ta hand om er och snälla visa respekt mot dom som förtjänar det! <3 

// Claudia Holmsell

  • 1 687 visningar

Gillar

Kommentarer

Linda,

Jag lider när jag läser. Jag ryser, jag mår illa och jag vill nästan spy. Jag mår verkligen fysiskt dåligt. Varför? För att jag känner samma rädsla som dig. Min Max är 5 år och blir 6 i oktober. Max har som du säkert räknat ut DS. Jag har 4 barn med bara något års mellanrum. Det är ett ständigt kivandes här hemma. Ibland har jag kommit på mig själv med att önska att allihop hade haft DS. För min Max är den enda som inte kivas, inte retas och bara är glad och älskar alla. Han ser ingen vits med att bråka. Han förstår inte elakheter. Han är god inifrån och ut. Istället för att mobba, hacka på och vara grymma mot en människa som inte förstår elakheter så borde vi alla sträva efter att vara mer som dessa underbara människor. Tänk om väldens befolkning hade haft en gnutta av godheten och livsglädjen som dessa människor har?! Vilken fantastisk värld vi hade haft då..! Jag hoppas och ber för att min Max, din dotter och alla andra DS-människor ska slippa elaka kommentarer och fula blickar. Men det känns inte så realistiskt tyvärr. Men jag hoppas och önskar...!

lindamedfamilj.com/
Cladan
Cladan,
Hej Linda! Tack! För dina ord. Jag grät verkligen när jag läste. Jag håller så mycket med dig, jag fattar mig inte på alla elakhet och fram för allt inte hur man kan må bra av att vara elak. Vi får helt enkelt göra som så att vi får sätta oss och hålla våra tummar och verkligen önska en bättre framtid med mer vänlighet och kärlek. Många många kramar till dig och din Familj.
nouw.com/cladan

Liknande inlägg