JAG ÄR GRAVID!!!

I dag var en dag som både lillan och jag mådde mycket bättre. Lillan som nu är hela 4 månader korr. Hon har haft en dubbelsidig lunginflammation som läkaren missade.

Jag åkte in med henne till sjukhuset när jag märkte att hon var så otroligt slemmig och hon själv inte kunde ta hand om slemmet hon hade i halsen.

Fick tid sent på eftermiddagen och jag hörde hur personalen diskuterade hur dom redan arbetat över. Ja, vår barnklinik stänger tidigt på eftermiddagen. (Inte personalens fel)
Så, trots att min lilla älskling hade så otroligt svårt att andas, slemmig i halsen och även indragningar när hon andades, så blev vi hemskickade.

När jag kom hem så kontaktade jag en barnläkare i en annan stad som jag känner. En läkare som jag vet har en enorm kunskap. Frågade honom om man gjorde så. Inte tog några prover utan bara skickade hem och sa att om hon inte blir bättre om 3 dagar så får ni söka på nytt.

Svaret jag fick var självklart NEJ! Vad sjutton, så får det inte gå till.

Min lilla tös blir bara sämre och sämre och jag åker in dagen därpå igen. Får då träffa en annan läkare som tar prover men gör även en röntgen.

Vad visar då röntgen? Jo! DUBBELSIDIG lunginflammation!

Om läkaren innan kollat upp detta så hade min älskling sluppit bli sämre, man hade kunnat sätta in medicin då direkt.

Så i dag var i alla fall mitt hjärta mycket bättre efter att ha blivit sämre igen. Jag har inte sovit på över 4 dygn då jag vakat över henne. Men i morse så tog min älskade man alla barn och stängde dörren om mig så jag fick sova ut. Jag sov hela 3-4 timmar i sträck.

Så jag bestämde mig för att våga lämna hemmet och gå på BINGO!

Alltså jag bara älskar människorna som är där.

Men nu till det roliga.

Min väninna hade sin man med sig och hon säger då till honom. A vet du! Jag måste berätta en sak! Då flikar jag in och säger. -Jag är gravid ha ha ha ha.
Han blir knäpptyst öppnar munnen och säger NÄHÄ, VA? ÄR DU??

Nej INTE JAG! Jag menade att "hon" skulle säga det. Han fattade fortfarande inte vad jag menade utan frågade MIG igen om JAG var gravid. Men nej, jag menade att när din fru sa att hon skulle berätta en sak så skulle HON säga att HON var gravid. 

-Lägg av, inte är du gravid? Frågar han MIG igen.. Ha ha ha ha. Ja, jag är visst inte så bra på att skoja. Jag får liksom inte riktigt fram budskapet ha ha ha.

Ja jag fick mig ett gott skratt. Likaså som när tantalonerna på bingon hyschar alla som råkar nysa eller kanske bara harkla sig vid fel tillfälle. Är det bingo så råder det STÖÖÖÖRSTA MÖÖÖÖJLIGA TYYYYYYYYSTNATJOOOOOD ha ha ha ha ha ha.

Glad Påsk alla trogna läsare.. Nu har Jaylie ätit sitt kvällsmål och jag gömt alla barnens påskägg så nu kryper jag ner bredvid min älskade man. :-) <3 
  • 1 514 visningar

Gillar

Kommentarer