I dag kom provsvaren. När jag läst svaret så sjönk jag ner på golvet och förstod 0!

Jag var faktiskt ganska svag i dag. Satt i soffan och var så otroligt törstig, men jag orkade bara inte resa mig för att gå ut i köket efter ett glas vatten.

När jag hör en bil utanför så drar jag mig upp för att se vem det var. Brevbäraren! Jag tog mig i kragen och vankade ut till brevlådan för att se vad vi fått för spännande post i dag.

Huvudet bultade och värmen jag kände inom mig av febern, bara gjorde sig påmind ännu mer då jag kände att det var skönt att komma ut i kylan. 😓

Tar de som ligger i brevlådan och skyndar in då jag ser att ett av kuverten är från sjukhuset och som det dessutom står Jinelle på.

Pulsen ökar och hjärtat tickar för fullt där inne. Ja precis så där som när en fågelunge ska kläckas ur sitt ägg och bara pickar för fullt för att kunna ta sig ut.

Sliter mer eller mindre upp kuvertet och läser några rader, då jag plötsligt inser att jag verkligen inte fattat ett dyft. Drar ett djupt andetag och börjar läsa ordentligt uppifrån.

Där står det att blodprovet på Jinelle var bättre än sist. Alltså så är det bra för då är det ingen blodsjukdom för då hade det varit likadant eller sämre. Första provet var förmodligen taget efter hennes influensa som hon hade och då kan det visa sig så. MEEEEEN när jag fortsätter läsa....

Så står det att man inte behöver ta ngt annat nytt prov på ( vad det nu var) för att hon inte har det där gene??? som andra barn med DS har. Sjunker ner på golvet och försöker förstå vad jag just har läst. ????

Men alltså vänta lite nu. Det normala är att barn med DS har det där vad det nu hette i blodet och hon har det INTE. Ok???? Hon har heller inga av Halls kriterier. "Helt säker diagnos med kromosom- undersökning.  Halls kriterier, 20 vanligaste känneteck- nen. Finner man 12 eller fler är diagno- sen helt säker. 4 eller färre är det aldrig DS. 5 – 11 kriterier kvarstår en missta- nke". (Taget från en sida om DS-information)

Detta var vad dom sa till mig när jag sa att Jinelle såg "konstig" ut. Hon har inga av dessa så då kan det inte vara det! Och likaså nu med det ena blodprovet.. Ringde en läkare och frågade och fick svaret att " Aldrig varit med om, eller hört talas om" Samma svar som dom i Sthlm sa till oss...

Hur som haver så kan det väl bara vara bra för henne med så lite problem som möjligt. Vill jag mena, men ingen läkare kan svara oss på vad detta betyder.

Nu har jag iof inte lyft denna fråga med den bästa läkaren av dom alla, så jag ska nog ta och göra det och se vad han säger.

Vi är bara glada för så länge lilla Jinelle utvecklas som hon ska och att hon bara får må bra. Glada lilla skitunge som älskar att sjunga och gunga i takt till musiken i sin babysitter. :-)

När min man kom hem så tyckte jag att JAG faktiskt kan åka och handla så slipper han!!!!


Men gumman säger han, varför ska du som är sjuk åka för? -Jo för jag tycker inte du ska behöva göra det efter att jag bara legat på soffan och glott.

Tog med mig Jeline och for iväg för inhandling av både mat och godsaker. ( Just det, den påsen hade jag glömt)

Blev så glad av folks positiva energi av att helt plötsligt gilla ROSA!!!....


​Önskar verkligen att ALLA kan få ett friskt liv med kärlek och värme tillsammans, i den värld vi valt att leva i med våra underbara små mirakel till barn.

Ta hand om varandra och glöm för all del inte att visa er kärlek ALWAYS AND FOREVER!!!!!!... Nu hoppar vi i säng.

Ciao.......

Gillar

Kommentarer

Maggi
,
Det är väl tur att denna lilla unge å de andra godingarna oxå stora som små. Kom just till den här mamman å pappan. Jag beundrar dig Claduia. Du är fan i mej en riktig krigare lov u💖💖💖
Cladan
Cladan,
Tusen tusen tack älskade du! Nu grinar jag igen, ha ha ha. Jag lovar dig att jag kommer att hälsa på dig snart med i alla fall tjejorna... <3 Kram goa du!!!
nouw.com/cladan