Hur sjutton kunde det hända mig? Bli skjuten där mitt bland alla människor.


Jag gick ju bara långsamt framåt. Jag såg knappt något, för alla människor jag försökte tränga mig förbi.

Långsamt började jag att se mig omkring, när jag plötsligt kände hur hjärtat stannade för en sekund.

Ja, allting stannade till för ett slag. Min andning var nog det enda som genast blev snabbare.

Svepte med blicken mot min högersida. Amor SKÖT mig, med sin fulla kraft RAKT i mitt hjärta!!! DÄR! Där såg jag då, DIG.. Där stod du lutad mot en vägg leendes emot mig, ja så där som liksom inte en främling gör. Nej utan så som någon man känt en väldigt väldigt lång stund gör, sånt där leende som liksom bara uttrycker en stark trygghet.

Jag menar, inte konstigt jag trodde att vi redan kände varandra.

Med raska, bestämda kliv stegade jag RAKT emot dig. Ja, raka vägen fram till dig underbara varelse. Började småprata med dig om hur läget var? Hur du har det nu för tiden. Ja för jag var ju tvärsäker på att vi kände varandra.

Du log glatt, med ett litet ynka frågetecken i pannan. Du undrade ju liksom vem sjuttsingen JAG var.

Men allting föll på en gång bara på sin plats. Allting både var och blev så naturligt. Det var meningen att det skulle bli precis så. För nu står vi här i dag. Som MAN & FRU. Jag föll liksom rakt in i kärlekens sanna verkliga näste av Amors pil. Den pil som måste varit den vassaste av dom alla, han hade i sitt koger.

Vi har haft så otroligt mycket otur genom dessa 7 år tillsammans. Vi har varit nära på att förlora inte bara ETT utan TVÅ barn.. Andstopp, nästan en död liten bebiskropp i famnen. Sjukhusvistelser, operationer, mögelhus, blivit lurade ekonomiskt av folk som kanske inte haft för avsikt att vara elaka, utan som trott att dom kunnat göra så för att unna sig själva en del.

Vår olycka har många gånger varit total.

Men se då till lyckan, KÄRLEKEN och fram för allt våra underbart fina barn. 6 stycken <Snart 7) helt otroligt vackra ungar, om man får kalla dom så ;-) Men helt fantastiska små barn som liksom skänker oss såååå mycket lycka men också sååå mycket åååå herre guuuud hur tääänker du nu uuuunge. Ja jag tror att ni många känner i hjärtat exakt det jag skriver.Sen lyckades vi till och med att få TVÅ barn på samma år som INTE är tvillingar. Varav den ena föds med DS. En osynlig DS men jag stod på mig så att läkarna som inte trodde på min oro verkligen gjorde ett blodprov. Det tog flera dagar att få dom att verkligen förstå att man måste utesluta på ALLA sätt och vis. Att hon inte uppfyller några som helst kriterier är ointressant, för när en Mamma ser något så ska man verkligen ta det på allvar. En Mamma har oftast rätt.

När beskedet kom så kändes allt bara hopplöst. Ska allt bara rasa samman nu? Ska vi inte kunna leva som en "normal" Familj längre? Varför just vår lilla sessa? Varför? hur gör man nu? Vad händer nu? Ja frågorna var miljontals, likaså tårarna och rädslan för vad som komma skulle.

Men vi levde på som vanligt. Vi levde dag för dag och bestämde oss för att ge av all vår kärlek, så som vi liksom alltid gjort. Tog inte ut saker i förskott. Utan levde verkligen i nuet. Det låter så kliché, men det var verkligen så vi gjorde. I dag så går Jinelle på sina syskons dagis, hon har alla organ friska. Hon är precis som vilket barn som helst, precis som faktiskt alla barn är med eller utan sjukdomar, organfel eller vad det nu kan vara. Vi är faktiskt trots allt människor allihopa. Jinelle är lite mindre och lite senare i utvecklingen. Men vad gör väl det? Hon har livet, hon har oss och hon frodas, leker och har en sån enorm glädje. Så ta inte ut helvetet i förskott, utan lev för dagen så ska ni se att saker och ting både går och känns lättare. För detta är faktiskt framtiden och början på resten av våra liv. 💓Nu sitter vi här i dag, tyvärr med en mamma/fru vars rygg är trasig på grund av ett fall. Men med en kämpande GRAVID mamma som MOTVILLIGT tar de där jäkla skitvidriga (på ren Svenska) tabletterna.

Vi visste inte att du lilla prinsessa, låg där inne. Du ville liksom inte tala om det för oss. Gravtest, mens och p-piller. Men du skulle PROOOMPT komma till just vår Familj. Ja, och då var det verkligen meningen så. Att du lilla gryn skulle komma just till oss.


Du är såå välkommen ändå, även fast vi inget visste. De som inte gläds med oss (om nu några sådana finns) så är det inga hjärtlösa människor, bara människor som inte förstår sig på att ALLA liv är välkomna, ALLA!


Min man är nyckeln till frihet, MIN frihet, VÅR frihet och vår kärlek till varandra, som vi även mer än gärna delar med oss av. Min man, dig kommer jag ALDRIG att lämna, jag kommer stå vid din sida oavsett. Jag kommer för alltid vara dig trogen, så som jag lovade vid altaret den 2/7-2011

Du och jag ALWAYS AND FOREVER.Vi kommer ALDRIG att ge upp! Snart blir vi 9 personer i vår härliga Familj som alltid kommer att vara där för varandra, men även för andra. Att få ha andra barn/ungdomar hos oss är underbart, just att få dela med sig av denna familjära miljö med denna gemenskap som vi faktiskt har här.
Jag och min Tobbe är tillsammans för varandra men också för andra.
💓

Här nedan kommer en liten text, en text som jag lite smått sitter och gnolar på. En text med ord sagda till just dig Tobias, min man! En dag när jag är fri från dessa dumma starka piller. En dag när vår lilla sessa ligger här i vår famn. Ja Då, ska jag spela in den med MIN sång och melodi... Läs den gärna...


Öskar er alla ett välmående liv, med kärlek, vänskap och fram för allt snällhet. Ta vara på varandra och de liv som vi faktiskt har fått..

Många kramar från lilla Clådan............................. <3 <3 <3I feel like I'm falling
Seriously falling
Hard for you
I feel like I'm falling
Seriously falling
Hard for you
Oh forever's a long time
But far from enough time
To spend with you

I will always be there
I will always be there

So fall
I'll be behind you
I'll be there to guide you
When you've lost your way
Yeah, forever's long time
But far from enough time
To spend with you

I will always be there
I will always be there

So go call your parents
And tell them the good news
Say you've fallen hard
And there's someone that needs to meet you
We'll pick out a white dress
And grab two golden bands
The world stared in jealously
Cause they don't understand like you and me 💓

I will always be there

I will always be there
I will always be there
I will always be there

I feel like I've fallen
Seriously fallen
Hard for you
💘  • 2 009 visningar

Gillar

Kommentarer