HON DOG! VARFÖR? VARFÖR I HELVETE BLEV JAG LÄMNAD ENSAM KVAR?

Var det tvunget att behöva sluta med döden?
Var du tvungen att försvinna?

Du fortsatte stigen vi en gång varnade dig för? Stigen som vi alla vet leder mot stupet, stupet rakt ner i det mörker som är det eviga slutet. Slutet på livet du faktiskt fick, slutet på precis ALLT!

Varför är döden det värsta vi vet? Döden kan ju faktiskt inte vara värre för dig själv än vad den är för de överlevare som finns bredvid och runt om dig. Du valde själv att sluta andas, du valde själv att fortsätta den dunkla vägen...... Men snälla, svara mig bara på en sak!!!!

VARFÖR?????

Du hade vänner, du hade Familj, du hade en bana att blicka framåt på, en bana som kallas framtid.


Varför skriver jag så hemska saker? Varför beskriver jag dessa saker som så verkliga?

Jo, vet ni! Detta ÄR verkligheten för allt för många människor runt om oss. Folk som verkligen är närmare er än vad ni kan tro.

Jag har äran att i dag få träffa många ungdomar. Ungdomar som känner en tillit till mig som vuxen och förälder.

Det jag både sett men även fått inse de sista åren är att dessa förbaskade droger, finns närmare oss än vad vi ens törs ana.

Tack gode gud och alla andra att MINA barn fått den filosofin som jag både haft och har, att droger är livsfarligt. Men tyvärr tar det inte bort realiteten av att deras vänner och även bekanta har fått erfara dessa livsfarliga ämnen. För ämnen är precis vad det är.

Finns det verkligen någon verklighet i mina tankar? Är den nyfunna kunskapen bara tankar, eller är det en ren och skär sanning?

Det läskiga med detta ÄR, att tyvärr så är ALLT en ren och skär sanning och verklighet!

Jag undrar vad det är som får en människa att testa dessa livsfarliga saker. (Droger)

Jag besitter nog faktiskt svaret själv. Det måste vara så att någon säger till en annan att "testa detta, det är ett piller eller en cigarett som får dig att må sååå bra. Alla bekymmer bara försvinner. Du behöver inte dricka dig full, du behöver inte få tag på någon som köper ut från bolaget. Du kan bara ta detta piller eller röka några bloss som jag har här och sedan så har vi fest hela natten igenom. Du kommer känna dig som en gud, du är liksom bara lycklig och alla ledsamheter liksom försvinner för en kväll. Du börjar till och med att tänka på ett mer positivt sätt. Tro mig jag har testat själv och jag VET vad jag talar om", säger den här så kallade kompisen.

(Hoppas ni förstår att detta INTE är mina ord)

Jag själv har alltid varit rädd för droger, jag har alltid klart deklarerat för folk vad jag tycker om detta och till min stora förvåning så har tydligen människor accepterat detta. Jag kan faktiskt räkna på EN hand när jag sett skiten på nära håll. (Som jag vet då)

Jag fick till och med i mig något en gång. Jag var i Thailand och vi var där en månad. Vi var 12 dagar på samma ställe. Ett ställe som var väldigt gemytligt och tryggt på sitt sätt.

En kväll så skulle vi ha en "fest" i deras bar och vi som var boendes där skulle hjälpa till att ordna denna fest. En kille från Göteborg vid namn David, var duktig på musik osv så han ordnade med det. Själv är jag som ni vet en musikälskare på alla sätt och vis, så jag satte mig bredvid denna David på kvällen för att hjälpa till med musiken, men även få just MIN favvomusik uppspelad.

David tar fram sitt Camelpaket Ett paket med cigaretter. Jag rökte ju själv, och bad snällt att få ta en cigg av honom.

Visst fick jag det. Hade druckit Tequila den kvällen och allt började genast att snurra, så där som när man åker discojet, eller tekopparna. Jag skyndade mig till min bungalow då jag kände att jag var tvungen att kräkas.

Kom in på mitt rum och jag sprang fort som fan fram till toaletten. Ni som varit i Thailand vet att deras toaletter är fulla med vatten. Inte som här i Sverige att det bara är den nedre delen som är fylld.

Nä så vad händer då här? Jo! Jag kräks som både 17 och 18. I och med allt vatten i stolen så skvätter det upp igen i mitt ansikte. Huuuga mig, fyyyfan och en rad massa olika svordomar till. Detta blir då ett ont ekorrhjul. Jag kräks, vattnets sprutar i mitt ansikte och jag kräks igen. Osv, osv.

Jag tror ju då i detta nu att jag är lättpåverkad av den tequila jag druckit LÄS shottat under kvällen.

Morgonen kommer och jag vaknar i sängen. Då medveten om att jag måste ha däckat. FAN! Jag som skulle ut igen och fortsätta partajandet. Varför är jag så otroligt lättpåverkad så jag spyr och sedan däckar?

Slänger på mig ett par Billabongshorts inköpta här i Thailand och snabbar mig ut till restaurangen för att få i mig lite av den enormt goda frukost dom serverar.

Sitter där och halsar i mig min nypressade apelsinjuice när David plötsligt dyker upp vid mitt bord.

Tjeena, säger han. Du försvann tidigt i går!

Ööö aaa, jag tål tydligen inte tequila och när jag sedan tog sista ciggen så rann det väl över. Tvivale säger jag.

Ha ha ha, säger David. Du trodde väl inte att det var en vanlig cigarett??

VA??? HJÄLP? Har JAG tagit droger? Frivilligt dessutom?? Vågade inte fråga honom vad det var för något. Kände att jag bara ville skrika, skrika rätt ut. Helst på polis, ambulans och brandkår på en gång. Han den här människan har ju helt plötsligt fått mig både kriminell men även fått mig kliva över mina egna gränser. Fyyyy fan vad jag ville slå honom hårt i hans skäggiga ansikte.

Stackars Davids fru, som dessutom hade en 1-årig son med denna människa. Usch.

Här kan ni se en baksida av en både läskig och olaglig handling som du faktiskt blir sjuk av, men som du också kan råka illa ut för.

Detta är något som tyvärr DAGLIGEN försiggår i vårat egna SVERIGE. Våra älskade barn som vi trodde att vi kunde skydda till max, råkar ut för dessa överjävliga övergrepp. Ja för övergrepp är precis vad det är.

Någon ger en person något för att den personen tror att detta blir du "rolig" av. Det du då inte vet är att detta är en dåligt blandad drog. Så den du ger detta till tvärdör pga livsfarligt intag av dödliga droger. Ska en oskyldig tjej eller kille behöva sätta livet till bara för att någon lurar i denna något som är livsfarligt då det är felblandat. En person som blev ilurad att det skulle bli en extrarolig kväll, en person som bara ville göra som de andra. en person som några timmar senare hittas DÖD. En pojkvän, flickvän, mamma, pappa eller vän som blir lämnad kvar i en total sorg!

Vissa människor/ungdomar blir till och med ofrivilliga narkomaner pga att dom från början blivit ilurade eller ännu värre påtvingade en massa skit som dom sen inte klarar av att leva utan. Där skapas ett beroende man inte visste att man kunde ha.

Och vad JAG har förstått av allt jag hört så är det lättare i dagens samhälle att få tag på just droger än alkohol.

Jag blir oerhört skärrad, rädd och även fly förbannad för hur denna skit har så lätt att hamna i barns händer.

Sen ännu mer både livrädd, skärrad, förvånad och ifrågasättande. Hur en tonåring kan sitta och säga att han saknar denna skit. Saknar att flyga i väg för en sekund. Han förstår ju då inte det livsfarliga med det hela. Han förstår inte att han om 2 veckor kan sitta där och bara dregla och inte knappt veta vad han heter. Inte heller ens kunna höja sin högerhand för att morsa på en kompis.

Vi måste hjälpa våra ungdomar att komma bort från denna skit. Ja även om det nu inte är våra egna som råkat hamna i trubblet pga dessa okontrollerbara droger. Så är det deras vänner, eller vänners vänner. Tro mig så nära finns denna skit.

Det är för mig en sån skrämmande framtid vi går till mötes. Våra älskade barn/tonåringar och deras vänner möter dessa droger dagligen. Både i skolan men även i hemmet för vissa.

Fick precis i dag veta att niondeklassare TVINGAR sjundeklassare att sälja droger. Ja ni läste rätt. En skola i Nyköping där man alltså tvingar de mindre barnen att sälja detta. Det är ju fullständigt sjukt och helt absurt galet. Hur sjutton ska vi kunna skydda våra små?
De stackars oskyldiga barnen som verkligen inte vet vad det är dom tvingas ner i. Fyy fan på ren svenska.

Där sitter du med telefonen i örat. Där en röst precis förklarat att hon inte finns mer. Hon eller han har tagit just den där överdosen man bara läst om tidigare. Eller än värre, fått i sig det där som hon inte ens visste vad det var.

Mord på öppen gata skulle jag kalla det för. Men innan vi är fler som hamnar där med just telefonen i handen så måste någon slags ändring ske.

Bort med skiten, bort med det för all framtid. om vi alla kan hjälpas åt så kan vi i alla fall vara en längre bit på väg. Kanske önsketänkande, men mina tankar är ändå värda att funderas på.

Du är inte dum om du "tjallar" på någon som nyttjar droger. Du kan eventuellt rädda liv!

Ta hand om er och era nära och kära.

Många kramar från Claudia Holmsell <3


  • 790 visningar

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg