Hjälp, hur ska detta sluta. Trasig rygg och för tidigt förlöst!

Jaha i dag fick jag äntligen veta hur läget med ryggen var.

Tyvärr var det ingen rolig historia.

3 grejer hittade dom på ryggraden. 1 förskjutning och en fraktur på 1,25cm vilket tydligen är väldigt stort i storlek. Den 3:e saken minns jag inte ens vad det var.

Och i och med hur min rygg ser ut så kommer var dag som går att bli mer och mer påfrestande för min ryggrad och svank. Så min läkare tror inte att ryggen kommer att stå pall för hela graviditeten och att man måste förlösa mig mycket tidigare.

Oj,,,,,, läskigt som sjutton. Visst, jag är van att få små, för tidigt födda, men nu när man inte har en aning om hur min kropp kommer att klara av detta eller när dom överhuvudtaget kommer ta ett beslut på att förlösa.

Ja det är bara att vänta och se och fram för allt, göra det bästa av situationen..

Så nu hoppas jag innerligt att vi hittar nytt hus så fort som möjligt, så att den biten i alla fall hinner bli klar. Ett gott tips till allmänheten! Hyr aldrig ett hus av en privatperson utan kontrakt. Spelar ingen roll om personen lovar dyrt och heligt att du får bo tills du kan och hittar den lilla gård du själv önskar köpa. För rätt som det är så måste personen ha tillbaka sitt boende och då står du där utan någon som helst trygghet. Visst att hyreslagen gäller så väl i ett sådant fall, men vad är 3 månader när man inte valt själv att flytta. Sen att på 3 månader kunna hitta ngt så pass stort som till hela 10 personer.

ja men jag säger som så här. Hoppet är det sista som överger en och någonstans så törs jag ändå våga tro på att allt ordnar sig bara man vill och om man kämpar lite för sin sak. Så nu vill jag inte ha fler överraskningar, jo goda då förstås. Att först få veta att man väntar barn när halva tiden redan gått.. Ja neej nu får oturen tamejsjutton vända, för SÅ många speglar har jag inte haft sönder. 😉

Nu ska jag njuta av denna fina kväll med mina älskade barn, man och en god middag.

Jag har faktiskt fått det bästa man kan få i livet. Den finaste och bästa Familjen. 💓

Önskar er all kärlek där ute och hoppas ni fortsätter att följa vår väg till bebis nr schuuuuu ;-)

Ciao..............................................Gillar

Kommentarer