Helt otroligt att det fungerade! Tack och lov!

Helt otroligt hur detta kan fungera! Så enkelt. Trodde att nästa steg var inläggning på sjukhus! IGEN!

När man sitter där med hjärtat i halsgropen och de små hostar så dom kiknar. Slem i halsen som gör deras andningsvägar än mer trånga. Ja då önskar man att man kunde trolla ta mej sjutton.

Funderade vad jag skulle göra på lilla Jaylie då hon hade extremt svårt med slemmet i halsen när hon hostade.

Är ditt lilla spädbarn rosslig. Eller har du ett större barn med en ostoppbar hosta.

Ge då ett par droppar koksalt (Renässans)  i näsan. Ett par i munnen och genast därefter några klunkar lite varmare än ljummet vatten att dricka. Gör detta varje timma. Du kommer märka resultat ganska omgående.

Gjorde det på min prematurfödda drygt 1 månad gammal korr, som rosslade och slutade andas.

Efter bara ett par ggr så märker jag en markant skillnad.

Ser även skillnad HUR hon andas.

Har också en 2 åring som hostar jättemycket i sin säng. Går in i hennes rum och gör likadant med henne. Hon har DS och är extra känslig för torr luft.

Hon slutar även hon hosta under natten och hon störs heller inte av att jag klampar in o "stör" hennes sömn.


Först tog jag kallt vatten då jag självklart tyckte d var enligt min mening godast. Men när jag såg att d kom kräks så förstod jag att magen reagerade på d kalla vattnet. Eller rättare sagt, jag gissade att så var fallet.

Tog då vatten från vattenkokaren lite varmare än ljummet och märkte att det fick stanna kvar. Även koksaltet jag droppade in 1 sekund innan blev kvar. Om barnen är så pass stora att dom inte längre tar flaska, så ta en sportflaska, fungerar utmärkt.

Man ger liksom inte slemhinnorna någon chans att ens kunna bli torra, så då är det inget extra som retar...

Jag är i dag inne på dag två och det är andra gången jag gör detta, och det fungerar fortfarande. Dock har jag inte gjort lika ofta. Men i kväll så var lilla Jaylie slemmig igen och då gjorde jag detta på en gång och vips tjillivippen så kunde hon andas fritt och även sova gott.

Kram från Clådan....  • 1 719 visningar

Gillar

Liknande inlägg