GRANDPARENTSDAY!!!

Jag törs nog påstå att många kommer att hålla med mig.

Vi har så otroligt fina föräldrar många av oss. Dom liksom bara finns där för oss oavsett tid på dygnet, oavsett vad du än behöver hjälp med. Som mina underbara föräldrar.

Hoppas mina småsyskon/gammelsyskon ;-) verkligen förstår hur bra dom har det. Dom kan lämna sina barn till våra föräldrar exakt närsomhelst. Dom behöver inte ens fråga, dom bara finns där 24/7.

Våra föräldrar älskar sina barn, men även sina barnbarn. Vem bryr sig, om ett av barnen är sjuk? Säger min "mamma" Klart att hen är välkommen hit ändå. Blir vi sjuka så blir vi.

Jag kom till dom dagen innan (vi bor 10 mil ifrån varandra) jag skulle ha läkarbesök i deras stad med min lilla bebis. Min lilla bebis vid namn Jaylie blev på kvällen magsjuk och kräktes i mååånga måånga timmar. Vad gör då mina föräldrar? Jo dom tvättar kläder, filtar och sängkläder. Dom hjälper mig med byttor som hon faktiskt lyckas kräkas i. Hade jag aldrig kunnat räkna ut själv kan jag säga. Men detta var verkligen väldigt bra för det var bara att skölja ur.

Men sen var det också så att min lilla bebis var så liten så hon snabbt blev uttorkad.

Självklart sätter sig min pappa och vakar över Jaylie när jag kokar vätskeersättning, han ropar lite smått hysteriskt att hon nu återigen kräks, men han var verkligen superbra på alla sätt och vis på att ta hand om en kräksjuk bebis.

För dom handlar det inte om att, jag vill helst inte, jag orkar inte, jag kan inte för JAG kan också bli sjuk, utan där löser dom så att Familjen och barnen kommer i första hand. Det är så härligt att se. Man behöver aldrig ställa en fråga utan allt är liksom bara en självklarhet. Familj är familj! Jag kommer till Eskilstuna och jag blir verkligen omhändertagen på alla sätt och vis. Får eget rum med lillan, där det finns både spjälsäng, växasäng men även en säng till mig. LYYYYX. Mat serverad, frukost serverad och även sällskap till sjukhuset. . Glömmer aldrig när vi hamnar på Mälarsjukhuset med två av våra barn. Vem fixar mat, matsäck mm mm? Jo mina underbara föräldrar. Och även mina fina syskon som kommer med kebab till förlossningen. :-) Dom tar hand om vår bil och kör upp oss till sjukhuset så vi slipper betala p-biljett och leta garage. Dom liksom bara finns där Always and forever. Det finns inga frågetecken dom liksom bara finns där och ställer upp oavsett. All heder till dom.

Sen finns det dom som tyvärr inte har sina föräldrar i livet. Det beklagar jag till fullo. Jag hoppas så innerligt att ni har någon annan som bara finns där för er och era barn.

Jag är ju en sån att det spelar ingen roll vem du är, behöver du hjälp så ställer jag självklart upp.

Så jag tycker verkligen att det skall finnas en GRANDPARENTSDAY!!!

VAD SÄGER NI OM DEN 13/5?

Det är vår egna Prins födelsedag så då skulle det verkligen passa att ha en GRANDPARENTSDAY!


Ta hand om varandra och de dina.. Kramar från Clådan 💓

  • 1 355 visningar

Gillar