Förstår inte hur man kan vara så elak!

Vad fasen, säger jag bara. Sitter ner nu och är bara sååå jäkla arg. Varför finns det föräldrar som är så otroligt elaka mot sina barn??

Min dotter har under alla år försökt att få vara mer hos oss. Men hennes pappa har hela tiden nekat henne. Ja det är verkligen en såå lång historia. Men det har varit tjafs och elakheter under alla år. Ett exempel är när vi gifte oss, jag och Tobbe. Så skulle inte Belinda få vara med på festen efteråt, för han tyckte det var för sent. Nu var det ju så att hon faktiskt var 10 år då (2011)

Min svägerska säger att. -Det är bättre om hon sover hos oss. Så kan hon vara kvar med oss hela kvällen, så behöver inte hennes pappa tänka på att behöva hämta henne. Hans svar då var nästan chockande. Glöm det, om hon skall sova med någon så är det med er. Men va? Vi ska ju sova på hotell i en svit, det förstår du väl att det inte går.

Kl 21.00 så står han där på parkeringen på festen för att hämta henne. Både min och Tobias mamma gick då ut för att prata med honom och se om hon inte kunde få stanna. Han svor åt dom och gasade iväg i 180. Vem fick ta skiten för det sen? Jo Belinda.

Sedan så bytte jag namn och i detta läge så hade jag bara Gabriel och Belinda. Dom hette båda Sundqvist som jag hette innan. Belindas pappa förbjöd henne att byta namn. Belinda var så otroligt ledsen för det och ritar en teckning med alla oss i familjen på. Sen skriver hon namnen ovanför och ovanför henne själv skrev hon Belinda Holmsell. Ja för hon önskade ju att få heta det. När styvmamman ser denna så river hon sönder den framför henne. Ja listan kan göras lång. För drygt två år sedan så gick pappan med på att hon fick bo hos oss mycket mer. Det gjorde hon också, hon försökte vara hos oss så mycket det bara gick. Och nu bor hon hos oss på heltid.

När hon nu i juli skulle åka till pappa och hälsa på så fick hon ett samtal av honom att dom inte skulle vara hemma utan hon kunde gott komma en annan dag.

Ok. Dagen därpå så vaknar Belinda och kollar Facebook. Vad ser hon då? Jo att dom har åkt till Ullared. UTAN henne. Dom hade lovat henne att få åka dit redan i våras. Detta var deras straff för att hon numer bor hos oss. Ja dom ljög till och med för de andra fyra som var med, om varför Belinda inte var med dom. Dom sa då att Belinda var sjuk. Helt galet.

Så har vi också sökt underhåll för Belinda så hon ska få ha lite pengar att röra sig med. Vad gör han väl då? JO, han ringer försäkringskassan och blåljuger och säger att hon bott där hela tiden sedan i maj i år. Men va? Vänta lite nu, hon har ju bara varit där ett enstaka par ggr någon dag då och då. Plus att han skall ha sagt att hon har fått så mkt pengar av honom och att han inte tycker hon skall ha något underhåll. Samma sak där. Vänta lite nu, kontot hennes finns det kontoutdrag på.. Han tänkte nog inte på det.Plus att när hon sov där så ringer hon oss och ber om pengar till att köpa en gång i månaden grejer. Men va? Inte ens till det kunde hon få pengar.

Jag kommer att ta henne till Ullared, hon skall få ta sitt moppekort om hon vill det och hon ska även få göra mycket mycket mer som hon önskar. Av oss får hon sitt barnbidrag, men allt utöver "roliga" saker är det klart att vi betalar, ja jag och min man menar jag då.

Allt för att slippa betala för sitt barn. Stackars stackars Belinda. Hon grät och grät efter att försäkringskassan ringde oss och berättade detta.

Dom kommer be honom om bevis för det som han påstår om hennes vistelse där.

Så tragiskt....

Sen har jag en son till med en annan pappa. Han är väldigt snäll som pappa men där är det också problem hela tiden, som en annan får städa upp. Dom förstår ju inte att deras handlingar skadar och sårar sina barn.

Det är tur att min älskade man ser även dom två barnen som sina egna. Han gör vad som helst för dom. Precis som det SKA vara. För jag menar, det är ju en gåva vi fått som har blivit välsignade med egna barn.

Och en sak kan jag säga er kära läsare. Jag har blivit välsignad med sex helt underbara barn och det är jag otroligt tacksam för. Här nedan så kommer underverken. <3

Kom på att jag har en hel hög med saker att göra så jag ska nog säga tack och hej på ett tag..

PSST! Slänger in en bild på min vackra man också. <3

Ciao..


  • Familj
  • 682 visningar

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg